Nech prší, keď plačem/Dáždnik pre Tamaru

Andrea Rimová

SVK Slovensky MOTÝĽ2021/06

Kniha: Nech prší, keď plačem/Dáždnik pre Tamaru - 1. vydanie - Andrea Rimová
Limitovaná edícia
Katalógové číslo: 414750 viac »
Ušetríte až 4,05 € z bežnej ceny 13,90
A navyše získate 9 vernostných bodov
9,85
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Nech prší, keď plačem/Dáždnik pre Tamaru

ŠPECIÁLNA EDÍCIA ÚSPEŠNÉHO ROMÁNU NECH PRŠÍ, KEĎ PLAČEM SPOJENÁ S POKRAČOVANÍM DÁŽDNIK PRE TAMARU Tamare sa zrúti svet, keď sa dozvie o nevere svojho snúbenca s najlepšou kamarátkou Viktóriou. Spoločné zlyhanie dvoch najbližších ľudí jej roztriešti srdce na márne kúsky a naplní ich chuťou po pomste. Túžba zničiť všetko, na čom Viktórii záleží, ju bezhlavo ženie vpred. Kam až je človek schopný zájsť, keď mu ukradnú sny a budúcnosť? Zvrátené konanie privedie Tamaru do psychiatrickej liečebne. Tu sa však príbeh nekončí. Prostredníctvom tajomných listov sa na povrch tlačí všetko nevypovedané, mŕtve zrazu ožíva a živé túži po pokoji. V rukách držíte román, ktorý je o láske, priateľstve, dôsledkoch nerozvážneho konania a chybe, ktorá sa neodpúšťa... alebo žeby predsa? V jej knihách si záverom nikdy nemôžete byť istí. A tak to má byť. Aj keď sa vám bude na začiatku zdať, že pôjde o klasický milostný trojuholník, kniha v sebe skrýva hlbšie posolstvo. Príbeh je z časti rozprávaný cez listy a práve tieto listy dodávajú celému románu tajomnosť, kedy máte skutočne pocit, že prežívate život postáv. Keď je Viky zvedavá, ste zvedaví aj vy, keď sa bojí, aj vy sa bojíte. Budete si klásť otázky, na ktoré si musí každý odpovedať sám. Stojí za to bojovať? Viktória si odpovedala a teraz je rad na vás. Niekto múdry raz povedal, že nikto nezotrie slzy lepšie ako ten, čo ich spôsobil a tí múdri sa mýlia len málokedy.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
414750
Názov
Nech prší, keď plačem/Dáždnik pre Tamaru
EAN/ISBN
9788081642548
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Andrea Rimová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/06
Rozsah
520
Rozmer
205×140×40 mm
Hmotnosť
0,59
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
29%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nech prší, keď plačem/Dáždnik pre Tamaru zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.