Právo informačných a komunikačných technológií 2

Jozef Andraško

SVK Slovensky TINCT2021

Kniha: Právo informačných a komunikačných technológií 2 - Jozef Andraško
Katalógové číslo: 413168 viac »
A navyše získate 23 vernostných bodov
23,38
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Právo informačných a komunikačných technológií 2

Druhý diel učebnice práva informačných a komunikačných technológií sa venuje predovšetkým verejnoprávnej časti tohto právneho odvetvia. Nájdeme v nej podrobný výklad oblastí, ako je elektronický výkon verejnej moci (e-Government), mediálne právo v digitálnej spoločnosti, elektronické komunikácie vrátane ochrany súkromia, kybernetická bezpečnosť a kybernetická kriminalita. Osobitne sú analyzované regulačné výzvy nových technológií, kde sa na príklade umelej inteligencie a internetu vecí vysvetľujú základné postuláty a otázky pri právnej úprave technologických výdobytkov. Popri menovaných verejnoprávnych témach je vysvetlená aj oblasť elektronického obchodu. Podobne ako pri prvom zväzku, aj táto učebnica obsahuje viacero QR odkazov na multimediálny obsah. Okrem toho v nej nájdete množstvo praktických príkladov a odkazov na bohatú judikatúru. V tomto zväzku sú spracované témy: eGovernment; Ochrana súkromia v elektronických komunikáciách; Kybernetická bezpečnosť; Kybernetická kriminalita; Elektronické dôkazy; Zodpovednosť elektronických médií; Prejavy na sociálnych sieťach; Umelá inteligencia; Internet vecí; Priebeh elektronického obchodu; Ochrana spotrebiteľa v rámci elektronického obchodu.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
413168
Názov
Právo informačných a komunikačných technológií 2
EAN/ISBN
9788097383725
Forma
Brožovaná
Autor
Jozef Andraško
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021
Rozsah
324
Rozmer
150×210
Hmotnosť
0,52
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
13%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Právo informačných a komunikačných technológií 2 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.