Formula 1: Oficiálna história

Maurice Hamilton

SVK Slovensky IKAR2022/01

Kniha: Formula 1: Oficiálna história - 1. vydanie - Maurice Hamilton
Katalógové číslo: 412891 viac »
Ušetríte až 3,31 € z bežnej ceny 29,90
A navyše získate 26 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Formula 1

Formula 1

F1 - Fenomén Formula 1 Zistiť viac...
26,59
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Formula 1: Oficiálna história

Slávni jazdci, tímy a monoposty, legendárne okruhy a príbehy, ktoré vytvárali fascinujúcu atmosféru F 1. Kompletný a oficiálny príbeh Formuly 1® od prvých pretekov, ktoré sa uskutočnili 13. mája 1950 v Silverstone, až do roku 2019 dopĺňa predslov športového riaditeľa F1® Rossa Brawna a množstvo úchvatných fotografií. Uznávaný motoristický novinár a moderátor Maurice Hamilton ponúka detailný pohľad na históriu kráľovskej triedy automobilového pretekania. Od obdobia, keď jej protagonisti riskovali život na trati bez prílb a smrť bola súčasťou formulového kolotoča až po zavedenie supermoderných bezpečnostných opatrení. Od priam improvizovaných tratí až po miliardový biznis. Každá éra mala svojich hrdinova a autor ich predstavuje na pozadí nemilosrdných rivalít, často aj medzi tímovými kolegami. Prináša sondu do reálií 70 rokov od prvých oficiálnych pretekov prestížneho šampionátu majstrovstiev sveta, ale aj na roky pred jeho vznikom. Opisuje nemilosrdné súboje či škandály v zákulisí, v ktorých figurovali legendárne i menej známe mená. Všetci formovali súčasnú podobu úžasného športu s celosvetovým dosahom a miliónmi fanúšikov. Z anglického originálu preložila Sofia Skokanová.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
412891
Názov
Formula 1: Oficiálna história
EAN/ISBN
9788055177502
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Maurice Hamilton
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/01
Rozsah
272
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Formula 1: Oficiálna história zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.