Najväčšie tajomstvo

Rhonda Byrne

SVK Slovensky IKAR2021/09

Kniha: Najväčšie tajomstvo - 1. vydanie - Rhonda Byrne
Katalógové číslo: 412703 viac »
Ušetríte až 1,77 € z bežnej ceny 15,90
A navyše získate 14 vernostných bodov
14,13
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Najväčšie tajomstvo

Obľúbená bestsellerová autorka Rhonda Byrne sa po knihe Tajomstvo v roku 2006 stala celosvetovým fenoménom. Táto jej kniha mnohým čitateľom zmenila život a pomohla im odhaliť skrytú vnútornú silu. Lenže Rhondina cesta pokračovala, keďže čosi v jej vnútri ju nútilo hľadať ďalšiu múdrosť. Hľadaním strávila 14 rokov a odhalila univerzálnu pravdu, ktorú obsahujú nasledujúce strany. Najväčšie tajomstvo vezme čitateľa poza hmotný svet až do toho spirituálneho, kde je možné všetko. Učenie, ktoré nájdete v tejto knihe, ponúka jednoduché praktické cvičenia a odhalenia, ktoré môžete okamžite využiť na zbavenie sa strachu, neistoty, úzkosti a bolesti. Najväčšie tajomstvo je majstrovským dielom, ktoré čitateľom hocikde na svete ponúka jasné riešenie na ukončenie trápenia a odhaľuje im cestu k životu v skutočnom šťastí. Rhonda Byrne je autorkou dokumentárneho filmu Tajomstvo (The Secret) z roku 2006, ktorý zmenil životy miliónov ľudí a podnietil celosvetové hnutie hľadania pravdy. V rovnakom roku vyšla aj kniha Tajomstvo, ktorá bola preložená do viac ako päťdesiatich jazykov a stále sa drží v kategórii bestsellerov. V slovenčine vyšlo Tajomstvo prvýkrát v roku 2008. Z anglického originálu The Greatest Secret (HarperColins Publishers, 2020) preložil Štefan Kočiš.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
412703
Názov
Najväčšie tajomstvo
EAN/ISBN
9788055178615
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Rhonda Byrne
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/09
Edícia
Ajna
Rozsah
276
Rozmer
152×200 mm
Hmotnosť
0,70
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Najväčšie tajomstvo zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.