Silážovanie

Ilustrovaná príručka silážovania pre každého

Tomáš Mitrík

SVK Slovensky Feed Lab, s.r.o.2021

Kniha: Silážovanie - Ilustrovaná príručka silážovania pre každého - Tomáš Mitrík
Katalógové číslo: 409627 viac »
Ušetríte až 4,64 € z bežnej ceny 22,00
A navyše získate 17 vernostných bodov
17,36
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Silážovanie

Ilustrovaná príručka silážovania pre každého

Kniha poskytuje komplexný pohľad na proces silážovania a samotnú siláž v celom jej profile: začína pestovaním krmiva na poliach, pokračuje zberom a konzerváciou, a potom končí príjmom siláže zvieratami. Je veľmi bohato ilustrovaná (viac ako 450 fotografických záberov a viac ako 170 náčrtov a diagramov) 1. Manažérom vysvetľuje dôležitosť a biologické pozadie mnohých detailov silážneho procesu. 2. Výkonným pracovníkom a výrobcom siláže prináša stručné a jasné odporučenia pre úspešné zvládnutie výroby siláže. 3. Odborníkom a výskumným pracovníkom poskytuje širokú škálu podrobných pohľadov na postup silážovania v praxi a na možnosť interpretácie nových poznatkov samotným výrobcom siláže. 4. Študentom a poradcom vo výžive dobytka prináša nové poznatky v hodnotení kvality krmív.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
409627
Názov
Silážovanie
Podnázov
Ilustrovaná príručka silážovania pre každého
EAN/ISBN
9788096965823
Forma
Brožovaná
Autor
Tomáš Mitrík
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021
Rozsah
277
Rozmer
170×240
Hmotnosť
0,75
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Silážovanie zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.