Slovensko-anglický školský hovorník

SVK Slovensky Lingea2021/04

Kniha: Slovensko-anglický školský hovorník - 2. vydanie
Katalógové číslo: 409551 viac »
Ušetríte až 1,80 € z bežnej ceny 11,90
A navyše získate 10 vernostných bodov
Séria kníh: Školský hovorník
Školský hovorník
Titul je zaradený v tejto sérii
10,10
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Slovensko-anglický školský hovorník

Školský hovorník obsahuje abecedne zoradené kľúčové slová, v každom hesle nájdete množstvo praktických viet obsahujúcich dané slovo. Pri všetkých vetách je navyše doplnená anglická výslovnosť. Určite oceníte praktický študijný formát a prehľadnú trojstĺpcovú sadzbu. Kniha je určena najmä žiakom základných a stredných škôl, začiatočníkom a mierne pokročilým.

Obsah hovorníka

  • 1 100 abecedne radených kľúčových slov s prekladmi
  • 9 000 užitočných viet, fráz a idiómov
  • prepis výslovnosti
  • praktické poznámky a informácie v rámčekoch
  • dvojfarebná tlač pre lepšiu prehľadnosť hesiel

Nové rozšírené vydanie školského hovorníku s výslovnosťou. Ide o slovník anglických viet. Obsahuje abecedne zoradené kľúčové slová, pri ktorých sú uvedené praktické vety, frázy a idiómy obsahujúce dané slovo. Pri všetkých vetách je doplnená anglická výslovnosť. Oproti predchádzajúcemu vydaniu prináša navyše 500 užitočných viet a obratov. Určite oceníte praktický študijný formát a prehľadnú trojstĺpcovú sadzbu. Kniha je určená najmä žiakom základných a stredných škôl, začiatočníkom aj mierne pokročilým.

Na rozdiel od konverzačnej príručky nie je výber príkladov obmedzený tematicky, ale zahŕňa bežné obraty skutočne používané v každodennej komunikácii. Môžete si teda bez zdĺhavého listovania nájsť vetu alebo slovné spojenie, ktoré práve potrebujete, rozširovať si slovnú zásobu a zlepšovať komunikačné zručnosti. Niektoré príklady môžete použiť rovno, iné si ľahko upravíte tak, aby vyhovovali vašej konkrétnej potrebe.

Slovník viet žiakom pomôže vyjadrovať sa v angličtine pohotovo a správne. Naučia sa používať vhodné preklady slov zodpovedajúce daným situáciám. Vďaka hovorníku si osvoja preklady bežných obratov a väzieb, vyvarujú sa nesprávnych doslovných prekladov a získajú istotu vo vyjadrovaní. Navyše si rozšíria znalosti anglických idiómov, fráz a slovných spojení zo spisovnej aj hovorovej angličtiny.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
409551
Názov
Slovensko-anglický školský hovorník
EAN/ISBN
9788081452604
Forma
Neviazaná, bez prebalu, matná
Poznámka
2. vydanie
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/04
Rozsah
240
Rozmer
165×234 mm
Hmotnosť
0,38
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
15%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Slovensko-anglický školský hovorník zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.