Bezpečnostné postupy pri vzniku mimoriadnych udalostí vo vnútrozemskej plavbe

Andrea Galieriková

SVK Slovensky Edis2020

Kniha: Bezpečnostné postupy pri vzniku mimoriadnych udalostí vo vnútrozemskej plavbe - Andrea Galieriková
Katalógové číslo: 408833 viac »
Ušetríte až 0,81 € z bežnej ceny 26,20
A navyše získate 25 vernostných bodov
25,39
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Bezpečnostné postupy pri vzniku mimoriadnych udalostí vo vnútrozemskej plavbe

Vysokoškolská učebnica sa zaoberá procesom vzniku a riešenia mimoriadnych udalostí vo vnútrozemskej plavbe. Definuje základné pojmy a legislatívu z oblasti vodnej dopravy a krízového manažmentu a taktiež identifikuje faktory, ktoré ovplyvňujú vznik mimoriadnych udalostí na vodných cestách. Učebnica ďalej definuje riziká vo vnútrozemskej plavbe, ustanovuje postupy po vzniku mimoriadnej udalosti a obzvlášť dokladne sa venuje problematike environmentálnych havárií, ich predchádzaniu a riešeniu v podmienkach vnútrozemskej plavby. Z obsahu Zoznam obrázkov Zoznam tabuliek 1.1. POJMY Z OBLASTI KRÍZOVÉHO MANAŽMENTU 1.2. ČIASTKOVÝ ZÁVER 1.3. KONTROLNÉ OTÁZKY 5.1. SÚČASNÝ STAV ODSTRAŇOVANIA ŠKODLIVÍN Z TOKU 5.2. VÝSLEDOK ODBORNÉHO VYŠETROVANIA PLAVEBNÝCH NEHÔD 5.3. ČIASTKOVÝ ZÁVER 5.4. KONTROLNÉ OTÁZKY 6 FAKTORY 6.1. ĽUDSKÝ FAKTOR 6.2. ENVIRONMENTÁLNE FAKTORY 6.3. POVAHA NÁKLADU 6.4. PLAVIDLO 6.5. ČIASTKOVÝ ZÁVER 6.6. KONTROLNÉ OTÁZKY 7 RIZIKÁ 7.1. DEFINOVANIE RIZÍK 7.2. ÚROVNE RIZIKA 7.3. POSUDZOVANIE RIZIKA 7.4. METÓDY POSUDZOVANIA RIZÍK 7.5. PRIJÍMANIE PREVENTÍVNYCH OPATRENÍ 7.6. ČIASTKOVÝ ZÁVER 7.7. KONTROLNÉ OTÁZKY 8 ZÁVER POUŽITÁ LITERATÚRA Dodatočné zdroje: Príloha A Checklist bezpečnostného poradcu ADN Príloha B Úrovne zlyhaní podľa HFACS
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
408833
Názov
Bezpečnostné postupy pri vzniku mimoriadnych udalo
EAN/ISBN
9788055417301
Forma
Brožovaná
Autor
Andrea Galieriková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020
Rozmer
175×250
Hmotnosť
0,29
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Bezpečnostné postupy pri vzniku mimoriadnych udalostí vo vnútrozemskej plavbe zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.