Generál Milan Lučanský

Kto bol a prečo zomrel

Gustáv Murín

SVK Slovensky Dixit2021/03

Kniha: Generál Milan Lučanský - Kto bol a prečo zomrel - Gustáv Murín
Katalógové číslo: 405860 viac »
Ušetríte až 3,09 € z bežnej ceny 13,95
A navyše získate 10 vernostných bodov

Generál Milan Lučanský

Generál Milan Lučanský - kto bol a prečo zomrel. Bol to priamy nepodkupného policajta a príklad priamočiaro konajúceho c… Zistiť viac...
10,86
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Generál Milan Lučanský

Kto bol a prečo zomrel

Nečakaná a vo svojej podstate záhadná, keďže až do poslednej chvíle oficiálnymi vyhláseniami zahmlievaná smrť generála Milana Lučanského, hlboko zasiahla slovenskú spoločnosť. Prejavilo sa to v okamžitom hnutí "AllforMilan" a spoluúčasti nielen verejnosti, ale aj jeho kolegov na uctení si jeho pamiatky natruc režimu, v ktorého rukách skonal.

Autor tejto knihy spoznal generála Lučanského v auguste 2010 za neobvyklých okolností, keď bol Lučanský ako elitný policajný vyšetrovateľ spolu s inými kolegami použitím intríg doslova vyštvaný do civilu dvojicou Lipšic - Spišiak. V takých chvíľach sa nikto na nič nehrá. Vtedy vznikol rozhovor, ktorý nájdete aj v tejto knihe.

Po zmene vlády sa Milan Lučanský vrátil do vysokých policajných funkcií a opäť sa s autorom stretli na príprave série televíznych dokumentov "Mafiáni" (RTVS, 2016), v ktorých aj účinkoval. Bol to vzor nepodkupného policajta a príklad priamočiaro konajúceho chlapa v uniforme. O tomto mimoriadne statočnom policajtovi a jeho nešťastnom konci života je táto kniha...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
405860
Názov
Generál Milan Lučanský
Podnázov
Kto bol a prečo zomrel
EAN/ISBN
9788089662364
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Gustáv Murín
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/03
Rozsah
264
Rozmer
135×175 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
22%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Jaroslav
17.02.2021 12:00:40

fuuuj to je dno, k***a konspiratorska, zneuziva retardov a slaboduchych


st.paul
13.05.2021 12:29:30

Svetu Slovenského podsvetia sa celoživotne úspešne vyhýbam, možno aj preto boli doteraz knihy Gustáva Murína pre mňa veľkou neznámou. Čomu sa však žiadnym spôsobom vyhnúť nedá, je všadeprítomná politika. Nech už je postoj čitateľa k bývalej, alebo aktuálne polit. reprezentácii akýkoľvek, smrť významného polic. generála v kolúznej väzbe otriasol celým Slovenskom. Apel na pokojné a objektívne vyšetrenie je na mieste o to viac, že táto smrť vyvolala búrlivé diskusie, ktoré miesto odpovedí prinášali a stále prinášajú stále viacej otázok. Nemusíme byť jeho fanúšikom, aby sme uznali, že informácie okolo jeho smrti sú prinajmenšom rozporuplné a podozrivé. Autor opisuje jeho začiatky v PZ, úspešný boj s podsvetím zavŕšený procesmi s významnými členmi mafie, ako aj vstup do politického života. Nechýbajú rozhovory s najbližšími spolupracovníkmi, novinármi, rovnako ako veľké množstvo citácii a prepisov z médií.


st.paul
13.05.2021 12:30:22

Napriek faktu, že pán Murín evidentne nepatrí medzi fanúšikov aktuálnej polit.reprezentácie, smrť Milana Lučanského je rovnica z veľkým množstvom neznámych. Informácie v tejto knihe ich dokážu aspoň čiastočne dosadiť. Ak už nič iné, niektoré politické postavičky ukazujú v diametrálne inom svetle, ako nám servírujú „mienkotvorné“ médiá. Kniha (rovnako ako smrť Milana Lučanského) vyžaduje chladnú hlavu, vysokú mieru objektivity a zmysel vyhodnocovať informácie. Čitateľom s penou na ústach, bažiacim po politickej krvi, ktorí sú v ich prostoduchosti presvedčení v jedinú, teda ich pravdu, radím nečítať.