Nikdy nebudem piť slaný čaj

Monika Macháčková

SVK Slovensky MAFRA2021/02

Kniha: Nikdy nebudem piť slaný čaj - 1. vydanie - Monika Macháčková
Katalógové číslo: 405312 viac »
Ušetríte až 1,23 € z bežnej ceny 10,99
A navyše získate 9 vernostných bodov
9,76
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Nikdy nebudem piť slaný čaj

Nie každý sa narodí do ideálnej rodiny. Karolína nebola chcená a celé detstvo a mladosť musí bojovať o uznanie svojho krutého, dominantného otca. Postaví sa na vlastné nohy, ale ani to ešte neznamená, že vyhrala. Čaká ju zložitá cesta spoznávania života a ľudí, trpké lekcie pochopenia a odpúšťania. Nájde, čo hľadá?

Príbeh, pri ktorom sa zamyslíte nad mnohými zdanlivo banálnymi vecami, ktoré sú však vlastne najdôležitejšie pre spokojný život.

"Otec nás nebil. Rukami nie. Bil nás rečami. Krutými, tvrdými slovami do nás pichal tam, kde sme boli najzraniteľnejšie. Na miesto, kde to bolelo a nechcelo sa zahojiť. Nechávalo rany na celý život. Ešte aj dnes sa čudujem, že som to prežila v relatívne dobrom psychickom zdraví. Že som neskončila niekde v blázinci v čalúnenej izbe. Alebo že som z protestu neklesla niekam medzi spodinu. Lebo aj to sa stáva. Gény som zdedila aj po ňom, a tak bolo vo mne dosť vzpurnosti, drzosti a chuti presadiť sa. Neznášal to na mne. Podľa jeho predstavy všetky ženy majú byť submisívne, držať hubu a krok a robiť iba to, čo im muž dovolí a prikáže. Sú menej hodnotný živočíšny druh".

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
405312
Názov
Nikdy nebudem piť slaný čaj
EAN/ISBN
9788089950591
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Monika Macháčková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/02
Edícia
Evitovky
Rozsah
368
Rozmer
105×170 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nikdy nebudem piť slaný čaj zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.