Audiokniha Fulmaya na rázcestí

Dorota Nvotová

SVK Slovensky SLOVART2021

Kniha: Audiokniha Fulmaya na rázcestí - Dorota Nvotová
Katalógové číslo: 403635 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Audiokniha Fulmaya na rázcestí

Číta: Dorota Nvotová Z Nepálu cez Moskvu až domov na Slovensko. Kto by to bol o Fulmayi povedal? Pokračovanie úspešnej prvotiny Fulmaya - príbehu hudobníčky a herečky Doroty Nvotovej a jej nepálskeho alter ega Fulmaye. Po divokých rokoch cestovania a sprevádzania v Himalájach sa Fulmaya ocitne na rázcestí. Môže si vybrať medzi istotou a neistotou, medzi dobrodružstvom a rodinným životom, medzi karmicky správnym a nesprávnym rozhodnutím. A ponesie za to, samozrejme, aj následky. Dorota opäť píše svojím prirodzeným civilným štýlom, nevynechávajúc kočišský slovník a pikantné informácie, ktoré by snáď neuniesol ani bulvár. Lenže robí to šarmantne, s noblesou a sebakritikou sebe vlastnou. Naša obľúbená Fulmaya je po 6 rokoch späť a my s ňou prežívame jej výšiny aj pády.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
403635
Názov
Audiokniha Fulmaya na rázcestí
EAN/ISBN
5060374031197
Forma
CD
Autor
Dorota Nvotová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021
Rozmer
140 x 125 mm
Stav
Nedostupné
Sadzba DPH
20%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Audiokniha Fulmaya na rázcestí zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.