Opposition – Prežijú, len ak ostanú spolu...

Kniha: Opposition – Prežijú, len ak ostanú spolu... - 1. vydanie - Jennifer L. Armentrout
Katalógové číslo: 403454 viac »
Ušetríte až 1,50 € z bežnej ceny 13,50
A navyše získate 12 vernostných bodov
12,00
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Opposition – Prežijú, len ak ostanú spolu...

KATY VIE, ŽE SVET SA ZMENIL V TÚ NOC, KEĎ PRIŠLI LUXOVIA. Nemôže uveriť tomu, že Daemon sa pridal k svojim a prizerá sa, ako sa jeho druh snaží vyhladiť ľudstvo. No hranica medzi dobrom a zlom sa stiera a z lásky sa stala emócia, ktorá ju môže zničiť — aj všetkých ostatných.

DAEMON JE ODHODLANÝ UROBIŤ VŠETKO, ABY ZACHRÁNIL SVOJICH MILOVANÝCH, HOCI BY TO ZNAMENALO ZRADU. Ak chcú mať šancu na prežitie, nepravdepodobného spojenca musia nájsť aj v nepriateľovi. No onedlho je nemožné rozoznať priateľa od nepriateľa a svet okolo nich sa rúca, môžu prísť o všetko — dokonca aj o to najcennejšie —, aby zachránili svojich priateľov… a celé ľudstvo. 

NA ZEMI VYPUKLA VOJNA. A NECH UŽ SA SKONČÍ AKOKOĽVEK, BUDÚCNOSŤ TÝCH, ČO PREŽIJÚ, SA NAVŽDY ZMENÍ.

O autorke JENNIFER L. ARMENTROUTOVÁ Jennifer L. Armentrout je podľa New York Times najpredávanejšou autorkou bestsellerov. Žije v Martinsburgu v Západnej Virgínii. Žiadna klebeta, ktorú ste o nej počuli, nie je pravdivá. Ak sa nevenuje písaniu, trávi čas čítaním, cvičením, sledovaním strašidelných zombie filmov, predstiera, že píše a chodí na prechádzky s manželom a teriérom Lokim. O tom, že sa stane spisovateľkou, začala snívať počas hodín algebry, keď väčšinu času strávila písaním poviedok... čo vysvetľuje jej biedne známky z matematiky. Jennifer píše pre mládež paranormálne, vedecko-fantastické a fantasy romantické príbehy zo súčasnosti. Píše aj romány pre dospelých. Recenzie „Strhujúci, akčný a podmanivý príbeh, ktorý čitateľ nepustí z rúk, kým ho nedočíta. Kniha Opposition dáva bodku za sériou Lux a ide o veľkolepé aj emotívne čítanie, pri ktorom až do samotného konca neviete, aký osud postretne Katy s Daemonom. Presne také je finále série Lux. Finále, aké si táto séria zaslúži.“ Tomáš Pavlišinovič, whatthomasread.com „Zabudnete pri nej dýchať.” Wendy Higginsová, autorka Sweet Evil, bestseller podľa New York Times

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
403454
Názov
Opposition – Prežijú, len ak ostanú spolu...
EAN/ISBN
9788089761685
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Jennifer L. Armentrout
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/12
Rozsah
320
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Opposition – Prežijú, len ak ostanú spolu... zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.