Krížovky antistresové

SVK Slovensky OTTOVO NAKLADATEĽSTVO2021/01

Kniha: Krížovky antistresové
Katalógové číslo: 402241 viac »
4,31

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Krížovky antistresové

Je známe, že stres je prirodzenou reakciou organizmu na záťažovú situáciu. Určitá miera stresu je pre organizmus dokonca žiaduca. Ako sa však brániť, aby táto miera nebola prekročená? Kde začať? Každý z nás najlepšie vie, čo ho ťaží. Najprirodzenejším a najsprávnejším spôsobom, ako porozumieť sebe samému, je počúvať hlas svojho srdca a riadiť sa svojou intuíciou. Niekedy je však užitočné počúvať aj dobré rady.
Tieto krížovky sme pre vás pripravili na základe poznatkov o mandalách a mantrách, ktoré majú silné liečivé a terapeutické účinky. Krásne obrazce v spojení so špeciálnymi technikami vám pomôžu vyrovnať sa s drobnými problémami a zlepšiť svoje životné pohodlie natoľko, aby ste sa nedostávali do nepríjemných stresových situácií. Keď vylúštite príslušnú krížovku, dozviete sa, ako máte postupovať. Správnosť riešení si môžete overiť na konci knihy.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
402241
Názov
Krížovky antistresové
EAN/ISBN
9788074518690
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/01
Rozsah
224
Rozmer
210×300 mm
Hmotnosť
0,48
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
38%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Krížovky antistresové zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.