Na želanie kráľa

Kniha: Na želanie kráľa - 1. vydanie - Kristína Brestenská
Katalógové číslo: 400925 viac »
Ušetríte až 1,55 € z bežnej ceny 13,90
A navyše získate 12 vernostných bodov
Škótska séria
Titul je zaradený v tejto sérii
12,35
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Na želanie kráľa

Po románe V rukách nepriateľa prichádza obľúbená slovenská autorka Kristína Brestenská s jeho voľným pokračovaním s názvom Na želanie kráľa. Tentoraz dej situovala do Edinburghu, sídla škótskeho kráľa Jakuba, a na pozadí historických udalostí rozvinula čarovný ľúbostný príbeh s dobrodružnou zápletkou. Píše sa rok 1503. Pred hradom Dalkeith sa zhromaždia davy škótskych šľachticov a netrpezlivo čakajú na sprievod Margaréty Tudorovej, ktorá prichádza ako symbol krehkého mieru medzi Škótskom a Anglickom. Kirsteen MacLeodová z ostrova Skye víta budúcu škótsku kráľovnú spolu so svojím otcom Normanom a bratom Alexandrom. O pár dní dostane pozvanie od kráľa Jakuba, aby s kráľovským sprievodom odišla do Edinburghu a stala sa dvornou dámou a spoločníčkou mladučkej Margaréty. Kráľovo želanie je pre Kirsteen poctou, rozkazom i ťažkou skúškou zároveň. Na dvore voľných mravov bojujú o jej priazeň viacerí šľachtici, no krátko po príchode jej začnú chodiť listy od muža, ktorý tají svoje meno a varuje ju pred nebezpečenstvom. Zmätená a vystrašená dievčina hľadá v tvárach dvoranov úprimné priateľstvo a skutočnú lásku, o ktorých sa píše v listoch neznámeho gavaliera. Keď sa však o Kirsteen napokon začne zaujímať sám kráľ, prestáva mať svoj osud vo vlastných rukách...
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
400925
Názov
Na želanie kráľa
EAN/ISBN
9788022022675
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Kristína Brestenská
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/12
Rozsah
296
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Na želanie kráľa zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.