Naše hory, lyže, sníh

Herbert Slavík

CZE Česky WWA photo2020/11

Kniha: Naše hory, lyže, sníh - 1. vydanie - Herbert Slavík
Katalógové číslo: 400809 viac »
26,00

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Naše hory, lyže, sníh

Kniha Naše hory, lyže, sníh je oslavou tradice a popularity lyžování, snowboardingu a zimní rekreace v České republice. Dvě stě padesát stran pestré mozaiky textů, dobových obrazových materiálů, historických snímků a současných fotografií, seznamuje čtenáře s prostředím hor a lyžováním jako národním fenoménem. Autoři představují zimní sporty na horách od jejich nostalgických počátků, připomínají průkopníky lyžování, tradici velkých závodů v době první republiky, poválečné kolektivní rekreace, povinné školní výcviky i počátky snowboardingu. Závěrečná část je věnována legendám zimních sportů od Jiřího Rašky až po Evu Samkovou a Ester Ledeckou. Součástí knihy jsou historická ohlédnutí, vzpomínky, portréty průkopníků i rozhovory s osobnostmi českého sportu. Stranou pozornosti nezůstávají ovšem ani zajímavosti z prostředí horských bud, slavných závodů a vývoj lyžařského vybavení a módy na lyže a snowboard. Kniha obsahuje desítky dosud nepublikovaných snímků známých fotografů, kteří stejně jako mnozí z nás, propadli kouzlu zimních hor.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
400809
Názov
Naše hory, lyže, sníh
EAN/ISBN
9788090539846
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Herbert Slavík
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/11
Rozsah
248
Rozmer
240×280×24 mm
Hmotnosť
1,34
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Naše hory, lyže, sníh zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.