Dámska jazda na dno duše

Beatrix Zaťková

SVK Slovensky MOTÝĽ2020/11

Kniha: Dámska jazda na dno duše - 1. vydanie - Beatrix Zaťková
Dobrodružná cesta taxíkom z Bratislavy až k Čiernemu moru
Katalógové číslo: 400212 viac »
4,73

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Dámska jazda na dno duše

"Podstatný je prítomný okamih, veď minulosť je mŕtva a budúcnosť sa ešte nenarodila. Jediné naše bohatstvo je táto sekunda." 

Prijmite pozvanie na dobrodružnú cestu taxíkom z Bratislavy až k Čiernemu moru. Nechajte sa unášať vetrom, vdýchnite vôňu leta, objavte mágiu Dunaja a nazrite do duší ľudí žijúcich na jeho brehoch. Čaká vás príbeh dvoch odvážnych cestovateliek. Obe dospeli do obdobia, keď už deti vyrástli, práca ich nenapĺňa, manželstvo zovšednelo a na dvere zaklopala vážna choroba. Túžia nájsť lásku, odpustenie a stratenú chuť do života. Preto zobrali osud do vlastných rúk. Počas nevšednej cesty zažijú mnoho veselých aj dojímavých situácií, stretnú veľa zaujímavých ľudí, spoznajú ich osudy, nadviažu priateľstvá a prejdú vnútornou katarziou.

Ponorte sa do vĺn Čierneho mora a naplno si užite pestrofarebnú letnú bláznivú jazdu Zory a Táne, zabalenú do láskavého humoru a previazanú nádejou.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
400212
Názov
Dámska jazda na dno duše
EAN/ISBN
9788081642371
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Beatrix Zaťková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/11
Rozsah
280
Rozmer
130×200 mm
Hmotnosť
0,35
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Valéria 4 z 5
20.04.2021 12:49:44

Kniha sa čítala od začiatku úplne ľahučko. Boli sme svedkami zoznamovania hlavných hrdiniek a vydali sme sa s nimi na ich spoločné dobrodružstvo. Príbeh je členený do kapitol s názvami krajín, cez ktoré cestovateľky prechádzajú. Prvá kapitola sa nazýva 'Slovensko', pretože tu sa štartuje. No prvú zastávku majú už v Komárne, kde bolo naozaj veselo. Niekoľkokrát som dostala záchvat smiechu a cez slzy som nevedela pokračovať v čítaní. Zorkina choroba a Tánina povaha priniesli niekoľko tak absurdných situácii, že ak by sa vám toto dialo v skutočnosti, tak si klepkáte po čele, že to proste nie je možné. No v knihe to pôsobilo dokonale reálne. ďalšie kapitoly ako Maďarsko a Srbsko už boli skôr na zamyslenie. Veľakrát som vedľajšie postavy, ktoré sa vyskytli v príbehu, ľutovala, pretože autorka im nadelila dosť neľahký osud. V závere cesty,v Bulharsku, príbeh naberal grády-vyplávalo na povrch rodinné tajomstvo Zory,takisto Tánine trápenia.