Šťastné náhody - Keď láska pomáha

Poviedky o láske

Kolektív autoriek

SVK Slovensky IKAR2020/11

Kniha: Šťastné náhody - Keď láska pomáha - Poviedky o láske - 1. vydanie - Kolektív autoriek
Pútavá mozaika ľudských osudov
Katalógové číslo: 397626 viac »
A navyše získate 12 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Druhá vlna Knižného kompasu 2020

Druhá vlna Knižného kompasu 2020

Jeseň je už v plnom prúde. Dni sú chladnejšie a sychravejšie. Príroda však hrá všetkými farbami. Rovnakú pestrosť prináš… Zistiť viac...
12,90
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Šťastné náhody - Keď láska pomáha

Poviedky o láske

Provokujúca aj nesmelá. S iskrou v oku i s vyhasnutým pohľadom. Bezstarostná v pruhovanom tričku aj ohnutá k zemi pod ťarchou celého sveta. Ochotná kráčať za vôňou lásky cez moria a púšte svojho srdca, no aj plná strachu pohnúť sa z miesta...

Každá z hrdiniek knihy ŠŤASTNÉ NÁHODY je iná, presne tak ako každá z jedenástich popredných slovenských autoriek, ktoré bez váhania povedali „áno“ výnimočnému literárnemu projektu. Jediné zadanie, ktoré pre svoju tvorbu dostali, bolo slovo láska. Mohli popustiť uzdu svojej fantázii a túto slobodu využili naozaj naplno, azda aj vďaka vedomiu, že vety, ktoré položia na papier, prinesú niekomu osoh, a to nielen v podobe pohladenia duše pri čítaní.

Zbierka poviedok, ktorú dopĺňajú sugestívne čiernobiele akvarely maliarky Janky Farmanovej, má totiž výrazný rozmer solidarity a podpory. Vydavateľstvo Ikar spojilo sily s Nadáciou Markíza, ktorá má dlhoročné skúsenosti s charitatívnymi projektmi, a rozhodlo sa venovať výťažok z predaja knihy ženám, ktoré sa stali obeťami týrania, aby si opäť vybojovali miesto na slnku a začali plnohodnotne žiť.

V poviedkach Andrey Coddington, Jany Pronskej, Mariany Čengel Solčanskej, Veroniky Homolovej Tóthovej, Hany Lasicovej, Adriany Boysovej, Kataríny Gillerovej, Adriany Macháčovej, Lucie Saskovej, Alice Eštokovej a Ivany Alexi sa stretáva minulosť so súčasnosťou, búrlivá mladá láska so zrelými citmi, aj tiesnivá osamelosť s bezbrehou slobodou. Výsledkom je pútavá mozaika ľudských osudov, v ktorej si každý čitateľ nájde to svoje.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
397626
Názov
Šťastné náhody - Keď láska pomáha
Podnázov
Poviedky o láske
EAN/ISBN
9788055176253
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Kolektív autoriek
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/11
Rozsah
272
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Šťastné náhody - Keď láska pomáha zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.