Ikabog

Od autorky Herryho Pottera

J. K. Rowlingová

SVK Slovensky IKAR2020/12

Kniha: Ikabog - Od autorky Herryho Pottera - 1. vydanie - J. K. Rowlingová
Katalógové číslo: 396802 viac »
Ušetríte až 1,61 € z bežnej ceny 19,90
A navyše získate 18 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Čítame pre radosť B3

Čítame pre radosť B3

Balík kníh "B2" pre projekt Čítame pre radosť pre 1. stupeň ZŠ v hodnote 250 Eur. Stačí už len "hodiť&quo… Zistiť viac...
18,29
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Ikabog

Od autorky Herryho Pottera

Nový napínavý príbeh svetoznámej rozprávačky o sile pravdy, nádeje a priateľstva.

Kráľovstvo Blahobytia bolo kedysi najšťastnejšie na svete. Malo kopy zlata, kráľa s najelegantnejšími fúzmi, aké si len viete predstaviť, a mäsiarov, syrárov a cukrárov, ktorí pripravovali také vynikajúce jedlá, až ľuďom pri ich jedení tiekli slzy radosti. 

Všetko by bolo dokonalé, keby nebolo pochmúrnych, hmlistých Mokradí na severe, ktoré boli podľa legendy domovom obludného ikaboga. Všetci rozumní obyvatelia Blahobytia vedeli, že ikabog je iba legenda na strašenie neposlušných detí. Legendy sú však zvláštne, pretože niekedy začnú žiť vlastným životom...

Môže legenda zosadiť milovaného kráľa? Môže zraziť na kolená kedysi prosperujúcu krajinu? Môže uvrhnúť dve deti do dobrodružstva, o ktoré nestáli a ktoré nečakali?

Súčasťou knihy sú originálne farebné ilustrácie, ktorých autormi sú výhercovia internetovej detskej súťaže.

Pre čitateľov od 7 rokov

Z anglického originálu preložila Oľga Kralovičová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
396802
Názov
Ikabog
Podnázov
Od autorky Herryho Pottera
EAN/ISBN
9788055176222
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
J. K. Rowlingová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/12
Rozsah
304
Rozmer
165×215 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
8%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.5 z 5.0
5
200.0%
(1)
4
200.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Dominik 4 z 5
26.12.2020 17:32:03

Ikabog je hodnotnou publikáciou, ktorá prináša pekné myšlienky a ponaučenia, a to nielen pre deti. Hoci začína vetou "kde bolo, tam bolo...", od klasickej rozprávky má ďaleko. Rowlingová ide opäť raz proti prúdu, a síce v závere vyznieva Ikabog ako milá "rozprávka", ktorá vyzdvihuje dobro a spravodlivosť, určite by som ju odporučil skôr starším deťom.


Valéria 5 z 5
09.04.2021 10:50:12

Ikabog nás, mňa aj dcérku, zaujal na prvý pohľad. Nádherná obálka a prekrásne ilustrácie slovenských detí (dokonca aj tu som musela čítať meno,vek a bydlisko dieťaťa-no a samozrejme, či dieťatko od nás býva ďaleko). Veľa čitateľov vraj deťom knihu neodporúča,ale je to samozrejme na každého individuálnom rozhodnutí a zvážení. My sa nebojíme čítať žiadnu knihu. Veľa sa rozprávame aj počas čítania, takže niektoré pasáže čítam na viackrát. Ide mi o to,aby dcérka text pochopila. Aby vedela, čo je dobro a zlo. Prečo ľudia klamú, vraždia, prečo sú krutí, sebeckí a aký to má pre nich dopad. Prečo je lepšie byť dobrým a čestným človekom,aj keď je táto cesta väčšinou oveľa náročnejšia. Prečo je dôležité priateľstvo, empatia, milujúca rodina a prečo nie je priateľ každý,kto sa tak tvári. Musím povedať, že Rowlingová sa s ničím 'nepára' a intrigy, manipulácia, zákernosť, tyrania a vraždy sú tu častým javom. Celým príbehom zúri pomyselná bitka medzi dobrom a zlom.