Kde je Boh vo svete koronavírusu?

John Lennox

SVK Slovensky Don Bosco2020/05

Kniha: Kde je Boh vo svete koronavírusu? - John Lennox
Katalógové číslo: 394886 viac »
Ušetríte až 0,12 € z bežnej ceny 3,50
A navyše získate 3 vernostné body
Kolekcia titulov: Koronavírus

Koronavírus

Marec 2020 úplne zmenil naše životy, obrátil ich naruby. Nový a nebezpečný vírus si našiel cestu z Číny do celého sveta.… Zistiť viac...
3,38
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Kde je Boh vo svete koronavírusu?

Prežívame jedinečné obdobie, ktoré definuje našu éru. Mnohé z našich starých istôt sú preč bez ohľadu na náš svetonázor alebo presvedčenie. Či už sme kresťanmi, alebo nie, pandémia koronavírusu nás všetkých znepokojuje a uvádza do pomykova.

Ako o nej premýšľame a ako sa s touto situáciou vyrovnávame?

Žiadny názor zo Západu nie je zreteľnejší a rozumnejší než názor Johna Lennoxa. Táto kniha je pre všetkých, ktorí sa chcú zastaviť a porozmýšľať.  Os Guinness, autor kníh Unspeakable (Neopísateľný) a Fools Talk (Bláznov hovor)

Ako máme nájsť zmysel v pandémii, ktorá globálne ohrozuje svet a ktorá svet zastavila? Kde je Boh? Ako takéto niečo mohol dopustiť? Táto dômyselná, ale prístupná kniha netvrdí, že pozná všetky odpovede, ale rozhodne hovorí o veľkých otázkach a pomôže vám pochopiť zmysel výziev, ktorým všetci spolu čelíme.  Dr. Peter Saunders, riaditeľ Medzinárodnej kresťanskej asociácie lekárov a zubárov

O autorovi:

John C. Lennox je popredný britský emeritný profesor matematiky na Oxfordskej univerzite, medzinárodne uznávaný rečník a autor viacerých publikácií. Venuje sa vzájomným vzťahom vedy, filozofie a náboženstva, patrí medzi významných kresťanských apologétov. Prednášal na univerzite v Cardiffe vo Würzburgu, Freiburgu a Viedni. Veľký ohlas vzbudili jeho debaty s poprednými ateistami, napríklad s R. Dawkinsom, Ch. Hitchensom a P. Singerom. Jeho oponentom na diaľku bol tiež populárny S. Hawking.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
394886
Názov
Kde je Boh vo svete koronavírusu?
EAN/ISBN
9788080744854
Forma
Brožovaná
Autor
John Lennox
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/05
Rozsah
56
Rozmer
110×185
Hmotnosť
0,06
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kde je Boh vo svete koronavírusu? zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.