Trnava region Sprievodca

Spectacular Slovakia, obsahuje mapu

SVK Slovensky THE SLOVAK SPECTATOR2020/05

Kniha: Trnava region Sprievodca - Spectacular Slovakia, obsahuje mapu
Katalógové číslo: 388800 viac »
6,74

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Trnava region Sprievodca

Spectacular Slovakia, obsahuje mapu

Komplexný 88-stranový turistický bedeker o Trnavskom kraji obsahuje profily pamiatok, praktické informácie, 3D animácie, mnoho článkov a nespočetné množstvo fotografií. Praktický vreckový formát je obohatený o rozkladaciu mapu.
Edícia Spectacular Slovakia obsahuje dva tituly v slovenčine: Slovensko - knižný sprievodca, Sprievodca - Nitra; štyri anglicko-slovenské publikácie Košice región, Bratislavský región a Trenčín region, Žilina región, štyri tituly v angličtine: Bratislava City Guide, Nitra City Guide, Tatras Travel Guide a Slovakia - travel guide a slovensko-nemecký titul Region Košice.

Okrem turistických miest sprievodca približuje 23 tém - prináša nielen profily samotných hradov, múzeí a iných atrakcií, ktoré často nepoznajú ani domáci, ale sú v ňom zachytené aj príbehy ľudí, ktorí sú za týmito miestami. Bedeker vám predstaví modernú i alternatívnu Trnavu ako aj Trnavu z pohľadu náboženskej tématiky. Zavedie Vás na miesta, kde môžete odhaliť chute regiónu prostredníctvom degustácie vína, piva či medoviny. Dozviete sa, kde si môžete užiť nočný život, zrelaxovať v kúpeľoch, vidieť svet z konského sedla, vyskúšať rôzne športy či vychutnať si najlepšie výhľady v regióne.

Titul vychádza v cestovateľskej edícii Sectacular Slovakia (Veľkolepé Slovensko), ktorá pôvodne začala v roku 1996 vychádzať ako špecializovaná magazínová ročenka novín The Slovak Spectator iba v anglickom jazyku. V roku 2013 došlo k úprave dizajnu do dnešnej knižnej podoby s praktickým vreckovým formátom.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
388800
Názov
Trnava region Sprievodca
Podnázov
Spectacular Slovakia, obsahuje mapu
EAN/ISBN
9788089988044
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/05
Rozsah
88
Rozmer
135×225 mm
Hmotnosť
0,17
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Trnava region Sprievodca zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.