Temné pokušenie

Inéz Melichová

SVK Slovensky Marenčin PT2020/03

Kniha: Temné pokušenie - Inéz Melichová
Katalógové číslo: 387216 viac »
Ušetríte až 3,50 € z bežnej ceny 12,90
A navyše získate 9 vernostných bodov
9,40
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Temné pokušenie

Eva sa vráti z dlhodobého pobytu v zahraničí a v jej rodnom meste dôjde k sérii obzvlášť násilných vrážd. Všetky indície naznačujú, že ďalšou obeťou má byť práve ona a na svetlo začnú prenikať dávno zabudnuté hriechy z minulosti. Prečo sú obete zmrzačené rituálnym spôsobom a čo znamená záhadný nápis vyrytý do ich tiel? Kľúč od desivej pravdy sa skrýva v tragédii a vášni minulých rokov, no podarí sa ho Eve objaviť skôr než ju nájde vrah? Komu smie veriť a kto je nepriateľ? Pretože túžba podľahnúť pokušeniu môže byť omamne vzrušujúca, ale aj fatálne nebezpečná. Inéz Melichová (1973) pochádza z Banskej Bystrice. Absolvovala doktorandské štúdium systematickej filozofie na Univerzite Mateja Bela v Banskej Bystrici. Venuje sa prekladom odborných textov. S manželom a dcérou žije neďaleko rodného mesta. Vyšli jej romány Labyrint túžby (2016), Milenci prežijú (2017), Pomsta za neveru (2019) a je spoluautorkou zbierok poviedok V zajatí vášne, V zajatí strachu a V zajatí hriechu.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
387216
Názov
Temné pokušenie
EAN/ISBN
9788056906187
Forma
Pevná
Autor
Inéz Melichová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/03
Rozsah
160
Rozmer
130×200
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
27%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Temné pokušenie zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.