Revolucionár jednej slamky

Filozofia a dielo Masanobu Fukuoku

Larry Korn

SVK Slovensky alter-nativa2020/03

Kniha: Revolucionár jednej slamky - Filozofia a dielo Masanobu Fukuoku - Larry Korn
Katalógové číslo: 385994 viac »
Ušetríte až 1,14 € z bežnej ceny 14,00
A navyše získate 12 vernostných bodov
12,86
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Revolucionár jednej slamky

Filozofia a dielo Masanobu Fukuoku

Revolucionár jednej slamky je jedinečnou knihou, ponúkajúcou intímny pohľad na prácu a filozofiu jedného z najvplyvnejších prírodných hospodárov - japonského farmára a filozofa Masanobu Fukuoku. Masanobu Fukuoka (1913-2008) napísal úspešnú knihu Revolúcia jednej slamky (1978), manifest o svojom prístupe k poľnohospodárstvu bez poľnohospodárstva, ktorý nevyžaduje žiadne strojové vybavenie, žiadne chemikálie, žiadny pripravený kompost a minimálne pletie, či prerezávanie. Keď bola kniha prvýkrát publikovaná, stala sa ihneď radikálnou výzvou pre globálne systémy venujúce sa dorábaniu jedla. V Revolucionárovi jednej slamky Korn popisuje svoje skúsenosti s viac ako tridsiatimi piatimi rokmi štúdií s pánom Fukuokom. Vysvetľuje tiež, ako je možné prírodné poľnohospodárstvo prakticky využívať i v oblastiach, ako je rast osobnosti či ako viesť bohatší a plnší život. Revolucionár jednej slamky je hlbokým zdieľaním zásadnej filozofie prírodného poľnohospodárstva pretavenej skrze priateľstvo medzi Larrym Kornom a Masanobu Fukuokom. Larryho pútavý príbeh ponúka múdry vhľad do autentických praktík, ktoré rešpektujú jednotu všetkého života. Cítim hlboké prepojenie s autorskou perspektívou a Fukuokovým jasným revolučným chápaním, ktoré je cestou k vytvoreniu hojnosti prostredníctvom rešpektovania prirodzených zákonitostí našej zeme. KATRINA BLAIR autorka The Wild Wisdom of Weeds Larry Korn osvetľuje cestu, ktorú Fukuoka objavil, keď zlúčil poľnohospodárstvo prírodných národov s hlbokou úctou voči zemi a prírodným procesom. Mnohé následné revolučné myšlienky, ktoré pokračujú v osvetľovaní tejto cesty, poukazujú, aké nevyhnutné je dozerať na kultiváciu pôdy, rastlín, zvierat i ľudstva. Máme to šťastie, že v osobe Korna nachádzame pochodeň, ktorá je stelesnením slov taoistického majstra, Lao-c: To, čo robíš, tým si. DON TIPPING zakladateľ farmy Seven Seeds Farm a Siskiyou Seeds
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
385994
Názov
Revolucionár jednej slamky
Podnázov
Filozofia a dielo Masanobu Fukuoku
EAN/ISBN
9788097172473
Forma
Brožovaná
Autor
Larry Korn
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/03
Rozsah
220
Rozmer
148×210
Hmotnosť
0,39
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
8%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Revolucionár jednej slamky zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.