Keď som bol malý chlapec

Kniha: Keď som bol malý chlapec - 1. vydanie - Erich Kästner
Katalógové číslo: 384437 viac »
Ušetríte až 1,76 € z bežnej ceny 10,90
A navyše získate 9 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Zoznam publikácií podporených FPU

Zoznam publikácií podporených FPU

AKTUALIZOVANÉ 12. apríla 2024! Knihy vydané s podporou FPU (Fondu na podporu umenia). Tieto knihy z verejných zdrojov po… Zistiť viac...
9,14
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Keď som bol malý chlapec

Erich Kästner (1899 - 1974) patrí k najčítanejším autorom detských kníh. Za diela bol vyznamenaný početnými oceneniami, okrem iného Cenou Hansa Christiana Andersena a Cenou Georga Büchnera. Jeho príbehy milujú deti na celom svete a aj sfilmovanie jeho literárnej tvorby prijíma publikum s nadšením.

"V tejto knihe chcem deťom porozprávať niečo o mojom detstve. Len niečo, nie všetko. Inak by to bola hrubá kniha, aké nemám rád, ťažká ako tehla, a môj písací stôl napokon nie je tehelňa."

Erich Kästner dodržal, čo sľúbil: rozpráva o každodenných veselých, ale aj zádumčivo ladených zážitkoch z čias, keď bol chlapcom z veľkomesta. Vďaka pútavému sviežemu štýlu sa čitateľ stáva autorovým spoločníkom v príbehoch jeho detských dní a spomienkach na ne. Dozvedá sa veľa o malom Erichovi, jeho rodičoch, príbuzných a blízkych a o pozorovaní významnejších i menej významných epizód v živote a svete okolo neho bystrými chlapčenskými očami a vnímavým srdcom. Autor nás sprevádza aj rodným mestom, Drážďanmi svojho detstva, ako i spoločenskými udalosťami tých čias, a oživuje kúsok histórie.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
384437
Názov
Keď som bol malý chlapec
EAN/ISBN
9788082021212
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Erich Kästner
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/02
Rozsah
214
Rozmer
150×192 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Keď som bol malý chlapec zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.