Zúčtovanie pri Gossamerskom rybníku

Jaime Jo Wrightová

SVK Slovensky i527.net2020/01

Kniha: Zúčtovanie pri Gossamerskom rybníku - Jaime Jo Wrightová
Katalógové číslo: 380807 viac »
Ušetríte až 0,67 € z bežnej ceny 5,90
A navyše získate 5 vernostných bodov
5,23
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Zúčtovanie pri Gossamerskom rybníku

Hoci dve tajomstvá delí sto rokov, až príliš spolu súvisia.

Dve ženy, ktoré delí sto rokov, musia objasniť záhady ich rodného mesta skôr, než bude neskoro a ony prídu o svoju budúcnosť a o svoje duše.

Gossamer Grove na Stredozápade USA už sto rokov pôsobí ako idylické mestečko plné čestných ľudí. Lenže Annalise Forsythová vie, aké bolestné tajomstvá sa skrývajú za dokonalou fasádou. Sama jedno má. Za záhadných okolností odrazu zdedí polorozpadnutý obytný príves plný fotografií, starých úmrtných oznámení a evanjelikálnych letákov. Ani náhodou však nečaká, že odhalí také temné a hrozivé záhady.

O sto rokov skôr sa po príchode kontroverzných, no charizmatických bratov evanjelikálnych kazateľov Gossamer Grove zmieta vo víre chaosu. Keď Libby Sheffieldová, ktorá pracuje v redakcii otcových novín, dostane úmrtné oznámenie o smrti uznávaného miestneho diakona ešte pred jeho smrťou, udalosti naberú rýchly spád a do života obyvateľov zasiahne vražda. Libby sa spolu s diakonovým synom snaží prísť zločinu na koreň. Je jasné, že v meste nastalo zúčtovanie, no keď sa v redakcii objaví ďalšie parte, uvedomia si, ako hlboko až siaha nebezpečenstvo, ktorému sa rozhodli čeliť.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
380807
Názov
Zúčtovanie pri Gossamerskom rybníku
EAN/ISBN
9788089822409
Forma
Pevná
Autor
Jaime Jo Wrightová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/01
Rozsah
328
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zúčtovanie pri Gossamerskom rybníku zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.