Okolo sveta 1

Zážitky profesionálneho cestovateľa

Martin Navrátil

SVK Slovensky Ultimo Press2019/12

Kniha: Okolo sveta 1 - Zážitky profesionálneho cestovateľa - Martin Navrátil
Atraktívna pozvánka do sveta zanieteného cestovateľa
Katalógové číslo: 378567 viac »
Ušetríte až 5,22 € z bežnej ceny 19,99
A navyše získate 14 vernostných bodov
Séria kníh: Okolo sveta
Okolo sveta
Titul je zaradený v tejto sérii
14,77
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Okolo sveta 1

Zážitky profesionálneho cestovateľa

Žijeme v časoch, keď je cestovanie bežná súčasť našich životov. Väčšina z nás to berie hlavne ako dovolenkovú aktivitu (občas cielenú pasivitu), keď si na pár dní alebo týždňov vyrazíme oddýchnuť a spoznať blízke okolie, prípadne aj vzdialené kraje.

Je však zopár ľudí, ktorým takýto bežný rámec cestovania nepostačuje, majú v sebe akési neustále volanie diaľok - vábenie, ktorému sa nedá odolať. Je to pre nich viac než hobby, z prvotného občasného záujmu to postupne prerastie až do dlhodobého zanietenia, ktoré ich napĺňa, je to ich spôsob života.

Martin Navrátil medzi takýchto ľudí patrí, pokojne sa o ňom dá povedať, že sa stal cestovateľom na plný úväzok. Nielenže mu robí radosť neustále sa „ponárať“ do nových a neznámych prostredí, ale zároveň o tom nadšene hovorí a poskytuje svedectvo z prvej ruky. O tom, že má vo svojej cestovnej taške množstvo príbehov, netreba ani na chvíľu pochybovať.

V tejto knihe vám ponúka kombináciu krajín, ktoré môžeme zaradiť do kategórie exotika, aj keď to nemusí byť nevyhnutne v tom klasickom, katalógovom ponímaní. Ešte také Japonsko či Indiu by sme tam zaradiť mohli, ale čo taký Afganistan a Pakistan, či jeho zážitky z legendárnej Transibírskej magistrály? Alebo dvojmesačná plavba historickou plachetnicou do Antarktídy, pre mnohých z nás neskutočné splavenie rieky Kongo, zimný prechod v extrémnych teplotných podmienkach cez Čukotku a o absurdnej reality show v Severnej Kórei ani nehovoriac.

Dnes už nie je problém cestovať, dnes je umenie pozerať sa očami, ktoré vidia hlbšie pod povrch bežného vnímania. A to Martin dokáže, o čom vás presvedčí na stránkach svojho prvého cestopisného výberu, plného humorných, ale aj dramatických situácií.

Vitajte vo svete profesionálneho cestovateľa.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
378567
Názov
Okolo sveta 1
Podnázov
Zážitky profesionálneho cestovateľa
EAN/ISBN
9788097317515
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Martin Navrátil
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/12
Rozsah
256
Rozmer
165×235 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.5 z 5.0
5
200.0%
(1)
4
200.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Eva 5 z 5
26.12.2019 14:48:57

Je to veľmi pútavo napísaný cestopis. Zaujímavo, očami Slováka opísané kultúrne rozdiely, zaujímavosti, miestami až raritné detaily navštívených krajín. Odpurúčam vrelo.


Dagmar 4 z 5
21.05.2020 17:40:29

Skôr dojmy a jednotlive zážitky z rôznych kútov sveta, ktoré nemusia ísť nutne za sebou. Kniha je určite zaujímavá svojou skladbou z rôznych kultur. Malé mínus má u mna autor za občas trochu klišé vyjadrovanie a tiež sa mi text zdal byt trochu odfláknuty kvôli pomerne častým gramatickým chybám a viackrát aj opakovaniu rovnakých veci o niekoľko strán ďalej, akoby si uz nepamatal, že to už v texte predtým spomenul.