Elvíra Antalová

Bohumír Bachratý

SVK Slovensky Vydavateľstvo FO ART s.r.o.2019

Kniha: Elvíra Antalová - Bohumír Bachratý
Katalógové číslo: 378516 viac »
Ušetríte až 7,02 € z bežnej ceny 35,00
A navyše získate 27 vernostných bodov
27,98
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Elvíra Antalová

Kniha prezentuje výber z rozsiahleho výtvarného diela prof. Elvíry Antalovej od rokov vysokoškolských výtvarných štúdií v Bratislave i v rámci jej dlhoročnej pedagogickej činnosti na Vysokej škole výtvarných umení v Bratislave. Prof. Elvíra Antalová spolu s manželom prof. Eduardom Antalom bola členkou Zväzu slovenských výtvarných umelcov, Slovenskej výtvarnej únie a obnovenej Umeleckej besedy slovenskej. Jej tvorba je významnou súčasťou slovenskej výtvarnej moderny v oblasti kresby, maľby, akvarelu, pastelu a v jedinečných autorských gobelínoch. V tom všetkom je vysoká profesionalita výtvarného prejavu, sugestívny kolorit, pevná tvarová štylizácia a kompozícia. Tichá meditatívna poézia, harmónia i baladičnosť majstrovskej tvorby. Monografia uvádza aj mnohé fakty z jej umeleckej biografie. Monografia bola vydaná pri príležitosti spoločnej výstavy manželov Elvíry Antalovej a Eduarda Antala k nedožitým jubileám " Spomienky " / október 2019 / v galérii Umelka v Bratislave. Na príprave monografie sa podieľali dcéra Ing.arch. Zuzana Duchoňová, PhD. s manželom Ing.arch. Miroslavom Duchoňom.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
378516
Názov
Elvíra Antalová
EAN/ISBN
9788082090102
Forma
Pevná
Autor
Bohumír Bachratý
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019
Rozsah
176
Rozmer
240×305
Hmotnosť
1,42
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Elvíra Antalová zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.