Mickeyho klubík: Máme rádi Minnie DVD

CZE Česky Magic Box

DVD: Mickeyho klubík: Máme rádi Minnie DVD - 1. vydanie
Katalógové číslo: 377799 viac »
5,17

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

DVD: Mickeyho klubík: Máme rádi Minnie DVD

Vydejte se společně s Minnie, Daisy a ostatní klubíkovými kamarády na kouzelnou oslavu! Minnie má totiž dneska narozeniny! Dokáže Mickey s ostatními všechno připravit a ještě přitom udržet tajemství, aspoň do chvíle, kdy přátelé společně zavolají: „Překvapení!“? Jedině když jim pomůžete vybrat správnou myškavěc.Vyleťte až do mraků s Daisy a Minnie, které mají kouzlo, s nímž dokáží spustit déšť, aby jim rozkvetly kytičky na zahrádce. Podívejte se, jak se povede Goofymu, když mu dají na starost Minnie, Daisy, Mickeyho, Donalda a Pluta, kteří se po zásahu zrádného stroje času proměnili v miminka. Báječné písničky, skvělé dobrodružství a zvonivý smích, to všechno uvidíte, když se podíváte na nový Mickeyho klubík! Epizody:•Minnie má narozeniny •Minnie a Daisy dělají deštík •Goofy hlídá batolata •Mickeyho jarní překvapení
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
377799
Názov
Mickeyho klubík: Máme rádi Minnie DVD
EAN/ISBN
8595165336283
Forma
DVD
Poznámka
1. vydanie
Druh tovaru
DVD
Rozmer
192×137×16 mm
Hmotnosť
0,08
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
20%
Zľava
26%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Mickeyho klubík: Máme rádi Minnie DVD zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.