Klimtov bozk

Boris Filan

SVK Slovensky SLOVART2019/11

Kniha: Klimtov bozk - Boris Filan
Katalógové číslo: 376347 viac »
Ušetríte až 2,74 € z bežnej ceny 12,95
A navyše získate 10 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Svätý Valentín - zamilované knihy pre zamilovaných

Svätý Valentín - zamilované knihy pre zamilovaných

Ľúbiť by sme mali každý deň v roku, nielen na Deň svätého Valentína.Na Slovensku v tento zamilovaný deň navyše Slovenský… Zistiť viac...
10,21
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Klimtov bozk

Klimtov bozk je rozprávanie o veľkej láske zranenej dobou v ktorej sa odohráva. Je to veľký krásne boľavý príbeh o tých, ktorí nedokážu odísť a nesmú zostať. O tých, kto musia byť spolu aj keď sa nenávidia a o tých, ktorí sa napriek životnej láske musia rozísť. Je to príbeh o veku objavovania, prvých návštev Západu a oslnenia jeho zázrakmi. Rozprávanie o rodiacej sa rockovej hudbe, o basketbalovom priateľstve, o skvelých nových knihách a filmoch.

Adam a Silvia sú mladí, žijú dobu, ktorá smeruje k jednej najväčších nádejí a sklamaní aké tento národ prežil - k augustu 1968. Nevedia, že ich vzťah je zaťažený nechcenými hriechmi a strašnými omylmi rodičov. A že tajomstvá minulosti, ktoré mali zostať navždy nevyslovené budú pre ich lásku smrteľne ťažkou prekážkou.

alebo

Klimtov bozk je román o veľkej láske zranenej dobou v ktorej sa odohráva. Je to veľký krásne boľavý príbeh o tých, ktorí nedokážu odísť a nesmú zostať. O tých, kto musia byť spolu aj keď sa nenávidia a o tých, ktorí sa napriek životnej láske musia rozísť. Je to príbeh o veku objavovania, prvých návštev Západu a oslnenia jeho zázrakmi. Rozprávanie o rodiacej sa rockovej hudbe, o basketbalovom priateľstve, o skvelých nových knihách a filmoch.

Adam a Silvia sú mladí, žijú dobu, ktorá smeruje k jednej najväčších nádejí a sklamaní aké tento národ prežil - k augustu 1968. Nevedia, že ich vzťah je zaťažený nechcenými hriechmi a strašnými omylmi rodičov. A že tajomstvá minulosti, ktoré mali zostať navždy nevyslovené budú pre ich lásku smrteľne ťažkou prekážkou. Ale preto, že autorom románu je Boris Filan, chápe city svojich postáv, ale nedovolí prevážiť tragickému tónu príbehu. Rozpráva ho s typickým zmyslom pre prekvapujúci detail, s ironickým odstupom a miestami až s nečakaným humorom.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
376347
Názov
Klimtov bozk
EAN/ISBN
9788055644943
Forma
Tvrdá, s prebalom
Autor
Boris Filan
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/11
Rozsah
368
Rozmer
125 x 207 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Klimtov bozk zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.