Jozef G. Cincík - pútnik dvoch svetov

Kniha: Jozef G. Cincík - pútnik dvoch svetov - Ján Okáľ
Katalógové číslo: 37598 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Jozef G. Cincík - pútnik dvoch svetov

Ucelená knižná publikácia o J. Cincíkovi - jeho životných osudoch, tvorivom záujme, tvorbe a výsledkoch - nielen doma, pred emigráciou, ale najmä po tom, ako opustil rodné Slovensko. J. Cincík bol mimoriadne všestranný tvorca, ktorý významným spôsobom ovplyvnil našu modernú umenovedu, výtvarné umenie, divadelníctvo, archeológiu, pamiatkárstvo, polygrafický priemysel, numizmatiku, filatelistiku, heraldiku, film, národopis a knihovníctvo.

Ján Okáľ obohatil svoje dielo rôznymi citátmi, reprodukciami Cincíkových výtvarných diel, kresbami a pôsobivými fotografiami. To všetko robí z publikácie plnohodnotnú monografiu, ktorá spĺňa všetky štandardy takéhoto typu literárnej spisby. Zároveň plasticky ponúka zaujímavé pohľady na úplne neznáme skutočnosti a súvislosti, ktoré sa bezprostredne vzťahujú na J. Cincíka, jeho podiel na založení Neografie, ktorej vymyslel nielen názov, ale zabezpečil pre ňu aj najmodernejšie súveké technológie.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
37598
Názov
Jozef G. Cincík - pútnik dvoch svetov
EAN/ISBN
9788070907214
Autor
Ján Okáľ
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2003
Rozsah
160
Rozmer
205×210×15
Hmotnosť
0,47
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Jozef G. Cincík - pútnik dvoch svetov zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.