After 5: Pred nami

Anna Toddová

SVK Slovensky IKAR2020/01

Kniha: After 5: Pred nami - 1. vydanie - Anna Toddová
Posledný diel série After, ktorá sa stala svetovou senzáciou u čitateľov po celom svete!
Katalógové číslo: 375816 viac »
Ušetríte až 3,15 € z bežnej ceny 14,90
A navyše získate 11 vernostných bodov
Séria kníh: After
After
Titul je zaradený v tejto sérii
11,75
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: After 5: Pred nami

Nevinná kráska a potetovaný búrlivák. Tessa a Hardin. Ich vzťah bol viac ako turbulentný. Spočiatku šlo o hru, no postupne sa Tessa stala celým Hardinovým svetom a oboch ich prevalcovala skutočná, nespútaná láska. Pripomínala smršť, ktorá so sebou strhávala všetkých naokolo. Hardin balansoval na hrane krutosti, Tessa trpela.

Lenže správanie človeka pochopíme až vtedy, keď zistíme, čo mu predchádzalo. Zrazu sa všetko javí inak. A Hardin je toho dôkazom. Naozaj sa ich vzťah nemohol zaobísť bez sĺz?

Posledný diel série After odkrýva, čo sa udialo predtým, ako Hardin stretol Tessu, ale aj čo sa odohralo potom. Úplne zmení váš pohľad na hĺbavého chlapca aj anjela, ktorý sa doňho zamiloval, a na ich divokú #hessa romancu.

Fanfikcia Anny Toddovej dosiahla miliardu prečítaní na internete a očarila čitateľov po celom svete! Stala sa svetovou senzáciou.

Prvý diel sa už právom dočkal filmového spracovania a usilovne sa pracuje na druhom.

Z anglického originálu Before Us (Gallery Books, a Division of Simon & Schuster, Inc.,New York 2015) preložila Klára Kruteková.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
375816
Názov
After 5: Pred nami
EAN/ISBN
9788055170251
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Anna Toddová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/01
Rozsah
312
Rozmer
227×145×23 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
3.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
0%
(0)
3
100.0%
(1)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Dominik 3 z 5
05.02.2020 10:42:55

Román Pred nami má ambíciu ukázať čitateľovi Hardinov pohľad na vzťah s Tessou, a vysvetliť mu detaily, ktoré nemusel pochopiť. Autorka zobrazuje jednotlivé situácie chronologicky, ako plynul čas a ako sa vyvíjal samotný charakter Hardina. Toddová najväčšiu pozornosť sústredila na okamihy prvej časti – a najmä na spoznávanie Tessy a Hardina, ktoré si pamätá azda každý fanúšik tejto série. Nedostatok vidím v časových skokoch, ktoré môžu čitateľa zmiasť, ale hlavne vo výpovednej hodnote celej knihy. Tá, bohužiaľ, miestami pripomínala "výcuc" všetkých štyroch kníh, a pôvodnú sériu iba zbytočne natiahla. Hoci Pred nami moje očakávania nesplnilo, bolo fajn pripomenúť si tetralógiu, ktorá si ma pred pár rokmi získala. Vďaka nedávnemu filmovému spracovaniu môže After prilákať hlavne nových čitateľov, ktorí v nej opäť nájdu to svoje.


Zuzana
23.11.2022 21:04:18

Túto knižku a celú sériu hodnotím veľmi pozitívne, pretože ma nadchla, prekvapila...