Susannina pieseň

Temná veža 6

Stephen King

SVK Slovensky IKAR2020/02

Kniha: Susannina pieseň - Temná veža 6 - 1. vydanie - Stephen King
Katalógové číslo: 374948 viac »
Ušetríte až 3,57 € z bežnej ceny 16,90
A navyše získate 13 vernostných bodov
Séria kníh: Temná veža
Temná veža
Titul je zaradený v tejto sérii
13,33
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Susannina pieseň

Temná veža 6

Hrdinovia nášho ka-tet síce dokázali poraziť vlky z Cally, ale vzápätí ich postihne nová katastrofa. Telo Susannah Deanovej ovládla démonka Mia a jej smrteľnú podobu chce zneužiť na vynosenie démonického dieťaťa. Mia ukradla čiernu Trinástku a cez stratené dvere prešla do New Yorku v roku 1999, aby tam porodila potomka zrodeného z dvoch matiek a dvoch otcov. Z neho má vyrásť Rolandova nemesis. Roland a Eddie sa rozhodnú využiť pomoc manniov, cestovateľov v čase, a vybrať sa za Susannah. Otec Callahan s Jakom dostanú za úlohu nájsť Calvina Towera, majiteľa prázdnej parcely, na ktorej rastie magická ruža – a tú treba za každú cenu zachrániť. Bez ohľadu na ich úmysly však ka má pre nich úplne iné plány. Jake, Callahan a chlapcov spoločník brumbo sa prenesú do New Yorku za Susannah a Eddie s Rolandom skončia v East Stonehame v štáte Maine, kde ich privíta Eddieho starý nepriateľ gangster Balazar. Pištoľník s mladým spoločníkom však nemusia čeliť iba guľkám. Onedlho ich totiž čaká stretnutie s ich stvoriteľom, mladým autorom románu Prekliatie Salemu.

Z anglického originálu Song of Susannah (Pocket Books, a division of Simon & Schuster Inc., New York 2004) preložil Michal Jedinák.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
374948
Názov
Susannina pieseň
Podnázov
Temná veža 6
EAN/ISBN
9788055170749
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Stephen King
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/02
Rozsah
480
Rozmer
200×125×42 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Susannina pieseň zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.