Toto je Japonsko

Jutaka Jazawa

SVK Slovensky IKAR2020/02

Kniha: Toto je Japonsko - 1. vydanie - Jutaka Jazawa
Katalógové číslo: 374821 viac »
Ušetríte až 4,20 € z bežnej ceny 19,90
A navyše získate 15 vernostných bodov
15,70
Posledné kusy u vydavateľa. Dodané množstvo a termín negarantujeme.
U dodávateľa

Kniha: Toto je Japonsko

V knihe Toto je Japonsko vás Jutaka Jazawa ako ten najpovolanejší sprievodca prevedie po svojej krajine. Prostredníctvom jeho inšpiratívneho rozprávania a farbistých opisov spoznáte to najlepšie z japonského dizajnu, gastronómie, filozofie a kultúry. Predstaví vám nielen Tokio, matku všetkých metropol sveta, ale aj dve tretiny Japonska pokryté lesmi, ktoré uctievajú a oslavujú svet prírody. Dávne japonské tradície ako umenie lesného kúpania šinrinjoku alebo oslava nedokonalosti kincugi tu totiž prežívajú po stáročia popri pohodlí moderného života. Nájdite svoj zen, objavte radosť v ikigai a urobte si čas, aby ste sa dozvedeli viac o krajine vychádzajúceho slnka.

Z anglického originálu How to Live Japanese (White Lion Publishing, Londom 2018) preložili Martin Katuščák a František Paulovič.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
374821
Názov
Toto je Japonsko
EAN/ISBN
9788055170855
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Jutaka Jazawa
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/02
Rozsah
224
Rozmer
230×170×20 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Posledné kusy u vydavateľa. Dodané množstvo a termín negarantujeme.
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Neliss
21.02.2020 08:20:24

Autor je Japonec, ktorý však časť života strávil v zahraničí. Hneď na začiatku upozorňuje, že bude jeho pohľad značne subjektívny a naozaj - jeho rozprávanie prifarbujú osobné zážitky či (občas vtipné) komentáre. Jeho štýl písania je jednoduchý a má schopnosť vybrať podstatné informácie, takže sa na pomerne malom počte strán dozviete niečo o všetkom. Väčšina knihy je zaujímavá a, ako som spomenula, nájdu sa i vtipné časti, no chvíľami výpočtami pripomína telefónny zoznam a môžete sa začať nudiť. Samozrejme, nič vám nebráni prečítať si vybrané časti. Túto publikáciu určite netreba vnímať ako turistického sprievodcu a je fakt, že ľuďom, ktorí toho o Japonsku vedia veľa, zrejme mnoho neprinesie. Bežnému smrteľníkovi dokáže zlepšiť prehľad a vzbudiť v ňom záujem. Podľa mňa teda ide o vydarený, komplexný „úvod do Japonska“.