Temný plameň

Michael Connelly

SVK Slovensky SLOVART2020/02

Kniha: Temný plameň - Michael Connelly
Harry narazí na otázku, z ktorej mrazí
Katalógové číslo: 374469 viac »
Ušetríte až 2,74 € z bežnej ceny 12,95
A navyše získate 10 vernostných bodov
Séria kníh: Harry Bosch
Harry Bosch
Titul je zaradený v tejto sérii
10,21
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Temný plameň

Harry Bosch a detektívka LAPD Renée Ballardová opäť spoločne vyšetrujú jeden prípad, a to srdcovú záležitosť Boschovho bývalého policajného mentora, muža, vďaka ktorému sa Harry stal detektívom. Ten je už po smrti, no jeho žena Boschovi po pohrebe nechá vyšetrovací spis, ktorý si jej manžel zobral so sebou, keď pred dvadsiatimi rokmi odchádzal z LAPD - nevyriešenú vraždu problematického mladíka. No Harry onedlho narazí na otázku, z ktorej mrazí. Odniesol si jeho učiteľ ten spis, aby aj na dôchodku pokračoval vo vyšetrovaní, alebo chcel skôr zabezpečiť, aby ho nikto nikdy nevyšetril?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
374469
Názov
Temný plameň
EAN/ISBN
9788055642390
Forma
Tvrdá, s prebalom
Autor
Michael Connelly
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/02
Edícia
Top KRIMI
Rozsah
400
Rozmer
130 x 210 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Marek
05.06.2020 12:51:42

Smrť bývalého Boschovho mentora na dôchodku prináša so sebou otázniky. Zanechaný vyšetrovací spis u vdovy je len začiatkom kolobehu udalostí, ktoré prinesú množstvo zvratov. Ako to však s týmto spisom v skutočnosti je? Snaha zamiesť zločin pod koberec alebo ho zosnulý detektív chcel vyšetriť na vlastnú päsť? Ako každá Connellyovka, aj pri tejto je pre stáleho fanúšika použitá očakávaná šablóna príbehu. Postupne je však tento dojem potlačený do ústrania a z gradujúceho deja sa vykľuje zaujímavé krimi. Je to už 33. kniha od tohto amerického spisovateľa a pre verného fanúšika aura Harryho Boscha vôbec nestráca na intenzite. Kniha vás drží pekne v napätí a na začiatku sa nedá ani omylom predpokladať, ako to dopadne na konci. Je to opäť prekvapenie, na ktoré sa čitateľ môže tešiť.