Tu si v (ne)bezpečí

Ivana Ondriová

SVK Slovensky MOTÝĽ2019/09

Kniha: Tu si v (ne)bezpečí - 1. vydanie - Ivana Ondriová
Katalógové číslo: 373072 viac »
4,73

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Tu si v (ne)bezpečí

Tam v diaľke, v údolí pod voňavým lesom, kde býva ticho a pokoj, tam by mal byť láskavý domov pre jedno nevinné malé dievčatko... Otec, mama a Amelie... Dokonalý trojuholník, dokonalá rodina na dokonalom mieste.

Kto je však v skutočnosti Amelie? A kto sú jej rodičia? Máme uveriť, že iba dvaja jednoduchí ľudia z lazov milujúci farmársky spôsob života a svoju chorú dcéru? Ibaže v tej diaľke ticho narúša kŕdeľ čiernych havranov a vôňu okolitých stromov cítiť čoraz menej, akoby ich ktosi zabíjal. Číha tam totiž zlo...

Mladá Lena sa rozhodne zareagovať na inzerát v novinách a po rozvode a strate dieťaťa začína nový život. Zlákaná vidinou pokojného miesta verí, že práve tu sa jej podarí psychicky sa zotaviť a pochopiť, prečo práve ona získala dar, s ktorým si často nevie rady. Ibaže nový začiatok sa neodvíja práve podľa jej predstáv a ona postupne padá do priepasti plnej klamstiev, strachu a otázok, na ktoré nedostáva odpoveď.

Čo tu robí malé dievčatko? Dokáže mu pomôcť cudzia žena? Miesto, ktoré na prvý pohľad pôsobí nevinne, dýcha zvnútra jasným znamením: živá odtiaľto neodídeš!

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
373072
Názov
Tu si v (ne)bezpečí
EAN/ISBN
9788081641916
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Ivana Ondriová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/09
Rozsah
296
Rozmer
135×205 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Tu si v (ne)bezpečí zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.