Nové dievča

Kniha: Nové dievča - 1. vydanie - Daniel Silva
Napínavý thriller o podvode, zrade a odplate
Katalógové číslo: 372782 viac »
Ušetríte až 1,77 € z bežnej ceny 15,90
A navyše získate 14 vernostných bodov
Séria kníh: Agent Gabriel Allon
Agent Gabriel Allon
Titul je zaradený v tejto sérii
14,13
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Nové dievča

Jedna z najúspešnejších špionážnych sérií všetkých čias pokračuje devätnástou časťou – dych vyrážajúcim trilerom o podvode, zrade a odplate.

Do exkluzívnej súkromnej školy vo Švajčiarsku prichádza každé ráno krásna dievčina s havraními vlasmi, sprevádzaná autokolónou hodnou hlavy štátu. Jej identita je zahalená tajomstvom. Hovorí sa, že je dcérou bohatého medzinárodného obchodníka, no v skutočnosti je jej otcom Chálid bin Mohamed, neslávne známy korunný princ Saudskej Arábie. Ešte donedávna ho chválili za odvážne spoločenské a náboženské reformy, no teraz ho obviňujú z účasti na vražde disidentského novinára. A keď sa jeho dcéra stane obeťou brutálneho únosu, obráti sa na Gabriela Allona – jediného muža, ktorému môže dôverovať – a požiada ho, aby ju našiel, kým nebude neskoro...

Prekladateľ: Alena Redlingerová

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
372782
Názov
Nové dievča
EAN/ISBN
9788022021715
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Daniel Silva
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/11
Rozsah
370
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Marek 5 z 5
30.01.2020 15:48:17

Voľne nadväzujúca kniha na predposledný titul Druhá žena. Autor si zobral tentokrát do svojej fikcie nedávne reálne udalosti únosu a popravy investigatívneho novinára, ktorý bol zavraždený na veľvyslanectve v Istanbule. Daniel Silva podáva napätie v príbehu v dávkach, na aké sme zvyknutí. Ihneď máte pocit, že predposlednú knihu ste odložili a plynule pokračovali v tej najnovšej. Autor skĺbil aktuálne svetové udalosti a špionážne kauzy do uhladeného celku. Je to však naozaj fikcia? Podľa autora určite. Medzi riadkami však nadobúdate pocit, že na pozadí je niečo hmatateľnejšie zo súčasného sveta, niečo čo vám nebude ľahostajné. Výborný špionážny thriller s dychberúcim dejom a prekvapivým koncom.