Večné puto

Laura Frantz

SVK Slovensky i527.net2019/09

Kniha: Večné puto - Laura Frantz
Nádherný príbeh lásky, ale i vyhnanstva a odvahy z prostredia koloniálnej Ameriky
Katalógové číslo: 371500 viac »
Ušetríte až 3,00 € z bežnej ceny 14,90
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,90
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Večné puto

Hoci Magnus MacLeish a Lark MacDougallová vyrastali na pozemkoch rovnakého zámku, Magnus je teraz lairdom tohto veľkolepého panstva i celého ostrova Kerrera. Lark je v jeho službách iba včelárkou a tiež tou, ktorá má vytvoriť elixír, čo by pomohol jeho žene počať dediča.

Keď však jeho manželka náhle umiera, Magnus a Lark sa ocitnú vo víre obvinení, vyhostia ich z milovaného ostrova a predajú za trest do služby naprieč Atlantikom až do Ameriky.

Dokážu v novom svete začať úplne od začiatku? Má ich budúcnosť nejakú nádej?

Tento román Laury Frantz srší úžasnou autentickosťou. Aj vďaka inšpirácii z vlastnej rodinnej histórie nám predostiera ohromujúci príbeh lásky, vyhnanstva a odvahy z prostredia koloniálnej Ameriky.

Príbeh o impozantnej a strastiplnej ceste viery a lásky. - Jullie Klassen

Od začiatku až do konca vás román Večné puto úplne pohltí. Je to prekrásny príbeh o druhých šanciach. - Lori Benton, autorka románov Mary Sparrows a Burning Sky (víťazka The Christy Award)

Román Večné puto vás uchváti od prvej až po poslednú stránku. - Michelle Griep, autorka oceneného románu The Captured Bride

Je to naozaj povznášajúci román. Svojím už dobre známym detailným prístupom k opisu historických reálií a spolu s ohromnou predstavivosťou ponúka Laura Frantz čitateľom nezabudnuteľný a dojímavý príbeh. - Jocelyn Green, autorka oceneného románu Between Two Shores

O autorke: Laura Frantz je finalistkou Christy Award a autorkou bestsellerov. Napísala romány The Frontiersman´s Daughter, Courting Morrow Little, The Colonel´s Lady, The Mistress of Tall Acre, A Moonbow Night, The Lacemaker a do slovenčiny preloženú trilógiu Dedičstvo Ballantynovcov. Žije a tvorí v drevenom zrube uprostred štátu Kentucky.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
371500
Názov
Večné puto
EAN/ISBN
9788089822355
Forma
Pevná
Autor
Laura Frantz
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/09
Rozsah
369
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Večné puto zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.