Povedz, strýko Willi

Rozhovor o veľkých otázkach života

Anselm Grün

SVK Slovensky ZAEX2019

Kniha: Povedz, strýko Willi - Rozhovor o veľkých otázkach života - Anselm Grün
Katalógové číslo: 367761 viac »
Ušetríte až 1,89 € z bežnej ceny 8,90
A navyše získate 7 vernostných bodov
7,01
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Povedz, strýko Willi

Rozhovor o veľkých otázkach života

Andrea J. Larson píše listy svojmu strýkovi Willimu, ktorý patrí k najznámejším autorom súčasnosti. Reč je o pátrovi Anselmovi Grünovi. Na jednej strane mladá matka troch detí, ktorej život plný slobody má aj mnoho obmedzení na druhej strane starý mních, ktorý sa v mladosti rozhodol pre život v kláštore, kde napriek obmedzeniam objavil obrovskú slobodu. Vo svojom osobnom rozhovore debatujú o láske, vzťahoch, spoločenstve, samote, o zodpovednosti za seba i za svet, o objavoch a sklamaniach, o viere a pochybnostiach, jednoducho o živote so všetkými jeho odtieňmi. Nevyhýbajú sa ani téme choroby a smrti. Vzniká tak očarujúci obraz možností vydareného života. Anselm Grün (1945) je benediktínsky mních Opátstva Münsterschwarzach, kde bol tridsaťšesť rokov hospodárom. Cestuje ako prednášateľ a duchovný vodca pre početné publikum. S veľkým množstvom publikácií a prednášok oslovil milióny čitateľov a poslucháčov. Andrea J. Larson (1978) je vydatá, má tri deti a so svojou rodinou žije v Spojených štátoch amerických. Spolu s matkou Lindou Jaroschovou, sestrou Anselma Grüna, vydala nemecká autorka knihu o vzťahu medzi matkou a dcérou. Naposledy vyšla v nemčine jej príručka s názvom Chcieť dlho milovať.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
367761
Názov
Povedz, strýko Willi
Podnázov
Rozhovor o veľkých otázkach života
EAN/ISBN
9788081920714
Forma
Brožovaná
Autor
Anselm Grün
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019
Rozsah
136
Rozmer
147×209
Hmotnosť
0,17
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Povedz, strýko Willi zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.