Príď a uzdrav nás!

Modlitbový sprievodca duchovným, citovým a fyzickým uzdravením

Imrich Degro

SVK Slovensky Zachej2019

Kniha: Príď a uzdrav nás! - Modlitbový sprievodca duchovným, citovým a fyzickým uzdravením - Imrich Degro
Pre súkromnú pobožnosť a moderované adorácie
Katalógové číslo: 366424 viac »
Ušetríte až 0,49 € z bežnej ceny 5,90
A navyše získate 5 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Knihy s duchovnou tématikou

Knihy s duchovnou tématikou

Zázraky sa dejú. Keď ráno vstaneme a je krásny deň. Keď sa usmejeme na druhých a oni nám úsmev opätujú. Keď siahneme po… Zistiť viac...
5,41
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Príď a uzdrav nás!

Modlitbový sprievodca duchovným, citovým a fyzickým uzdravením

Pre súkromnú pobožnosť a moderované adorácie. Boh nás miluje celých. Žiadna časť našej osobnosti nie je pred ním skrytá a nie je nič, s čím by si neporadil. - Sme ochotní vydať sa mu úplne do rúk? Boh nás chce uzdraviť a oslobodiť. Túži, aby sme žili v jednoduchej radosti životom slobodných ľudí. On je darcom duchovného, vnútorného i fyzického uzdravenia. Kniha Príď a uzdrav nás! je modlitbovým sprievodcom, s ktorým môžeme vykročiť na cestu oslobodenia a prijať dar uzdravenia. Autor, katolícky kňaz Imrich Degro, je skúsený exorcista a už roky slúži modlitbami za uzdravenie a oslobodenie. V knihe ponúka modlitby za uzdravenie, ktoré sa dotýkajú celého nášho života od našich predkov a nášho počatia cez dospievanie až po dospelosť. Nevynecháva žiadnu z dôležitých oblastí nášho života, akými sú prijatie sviatostí, vnútorná sloboda, život v pravde, moc našich slov či zranené emócie. Modlitby otvára krátka katechéza, ktorá zároveň vovádza do osobnej modlitby. Na mnohých miestach autor nabáda modliť sa vlastnými slovami, lebo tak sa naša modlitba stáva živou a dáva priestor na pôsobenie Božej moci v nás. Tieto modlitby sa môžu použiť nielen pri súkromných pobožnostiach, ale aj pri moderovaných adoráciách. Tie najväčšie boje sa odohrávajú práve v modlitbe. Prijmime pozvanie a zakúsme, aké je to žiť v plnosti slobody Božích detí, uzdravení a celiství. Kniha je cirkevne schválená.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
366424
Názov
Príď a uzdrav nás!
Podnázov
Modlitbový sprievodca duchovným, citovým a fyzický
EAN/ISBN
9788082110923
Forma
Pevná
Autor
Imrich Degro
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019
Rozsah
192
Rozmer
110×153
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
8%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Príď a uzdrav nás! zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.