Všetko, čo sa nestalo

Danica Hričová

SVK Slovensky MAFRA2019/05

Kniha: Všetko, čo sa nestalo - 1. vydanie - Danica Hričová
Agáte nový vzťah zmení celý jej doterajší život od základov.
Katalógové číslo: 361823 viac »
Ušetríte až 0,15 € z bežnej ceny 4,38
A navyše získate 4 vernostné body
Kolekcia titulov: O mamách a pre mamy

O mamách a pre mamy

Na Slovensku každoročne druhá májová nedeľa patrí všetkým mamám. V tento deň vzdávame úctu matkám a materstvu, zahŕňame… Zistiť viac...
4,23
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Všetko, čo sa nestalo

Danica Hričová je vo svete ženskej literatúry a najmä filmovej tvorby pomerne známa. Jej prvý román Mrcha na koni (r. 2012) – sa stal v priebehu pár mesiacov bestsellerom. Po ňom nasledovali tituly Svet masiek a Štvrtá stena. Svoju vášeň pre písanie naplno pretavila do filmu. Pracovala pre TV MARKÍZA, kde sa ako kreatívna producentka a dramaturgička podpísala pod projekty Druhý dych, Zita na krku, Búrlivé víno a Chlapi neplačú. Od roku 2014 pracuje pre TV JOJ ako scenáristka. Zaslúžila sa v nej za úspech televíznych seriálov Divoké kone, ZOO, Pravá tvár, Vlci, či sitcom Ministri. Jej nový román Všetko, čo sa nestalo je jej štvrtou knižkou.

Sú veci, ktoré si nevšímame. Sú veci, ktoré pochopíme až v úplne nových súvislostiach. A sú veci, ktoré sa v našom živote nestali, lebo nám unikli. V malom detaile, ktorý môže zmeniť celý náš život. Kniha o tom, ako prežiť vzťah s narcisom, o chybách, za ktoré sa vďaka spolužitiu s ním platí, aj o tom, ako si prestávame vážiť samé seba v snahe zapáčiť sa človeku, ktorý toho nie je hoden.

Hlavná hrdinka príbehu Agáta je moderná emancipovaná žena, ktorá si vždy vie so všetkým poradiť. Aspoň si to o sebe pár rokov myslí. Až kým nestretne Ivora, mladého ambiciózneho politika, ktorý zmení celý jej doterajší život od základov. Netuší pritom, že Ivor jej sen o dokonalom vzťahu splní takmer do bodky. Až desivo vážne...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
361823
Názov
Všetko, čo sa nestalo
EAN/ISBN
9788089950256
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Danica Hričová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/05
Rozsah
344
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Všetko, čo sa nestalo zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.