Pacient

Sebastian Fitzek

SVK Slovensky TATRAN2019/06

Kniha: Pacient - 1. vydanie - Sebastian Fitzek
Množstvo dramatických zvratov, vybičované napätie, nečakané prekvapenia
Katalógové číslo: 361271 viac »
Ušetríte až 4,05 € z bežnej ceny 13,90
A navyše získate 9 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Hurá! Leto! Dovolenka! - Muži

Hurá! Leto! Dovolenka! - Muži

Letnú dovolenku si chce každý poriadne užiť! Nezáleží, či ju budete tráviť pri mori na pláži, alebo doma, hoci aj pod st… Zistiť viac...
9,85
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Pacient

Unesené dieťa, zúfalý otec a jeho pekelný výlet do útrob psychiatrie, aby sa dozvedel priamo od vraha, čo sa stalo s jeho dieťaťom.

Aby zistil pravdu, musí sa vzdať rozumu.

Pred rokom zmizol malý Max Berkhoff a jeho otec Till Berkhoff odvtedy prežíva nočnú moru. Všetky indície vedú jedným smerom, a tak polícia dospeje k záveru, že Maxa uniesol sériový vrah Guido Tamnitz, a uzavrie pátranie po zmiznutom dieťati. Maxovmu otcovi zostáva jediná cesta, aby sa dozvedel pravdu. Sám sa stane pacientom na psychiatrii.

Autor hneď na prvých stranách vybičuje napätie do takých obrátok, že nedokážeme knihu pustiť z ruky. Vpletie do príbehu množstvo dramatických zvratov, ani jeden z nemeckých autor trilerov to nedokáže lepšie. V krátkych kapitolách, ktoré umožňujú zmenu perspektívy, nadobúdajú jeho romány príťažlivé tempo, ktorému sa nedá odolať.

Pacient v mnohom pripomína úspešnú Terapiu. Autor sa znovu pohral s čitateľom v uzavretom prostredí psychiatrickej kliniky, kde pacienti reagujú nepredvídateľne a nič nie je také, ako sa zdá.

Osvedčený a vynikajúci Fitzek vezme čitateľa na dobrodružnú cestu, kde mu na každom kilometri vyrazí dych nečakané prekvapenie.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
361271
Názov
Pacient
EAN/ISBN
9788022210171
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Sebastian Fitzek
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/06
Rozsah
304
Rozmer
135×215 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
29%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Veronika 5 z 5
07.05.2020 17:02:43

Výborný, strhujúci a prekvapujúci dej! V niektorých pasážach som takmer nedýchala a je to jedna z tých pár kníh, ktoré som takmer prečítala na jedno posedenie, no samotný príbeh mi to nedovolil. Aj keď nie som veľký fanúšik thrillerov, tento ma naozaj zaujal a vrelo odporúčam každému, kto má chuť nechať sa uniesť myšlienkami a pocitmi.