Omyl

Chce ju späť? Nech sa posnaží!

Elle Kennedyová

SVK Slovensky IKAR2019/08

Kniha: Omyl - Chce ju späť? Nech sa posnaží! - 1. vydanie - Elle Kennedyová
Katalógové číslo: 361197 viac »
Ušetríte až 3,15 € z bežnej ceny 14,90
A navyše získate 11 vernostných bodov
Séria kníh: Off-Campus
Off-Campus
Titul je zaradený v tejto sérii
11,75
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Omyl

Chce ju späť? Nech sa posnaží!

Je rodený hráč... John je tretiak na vysokej a môže mať každú, na ktorú si ukáže. Život tejto vysokoškolskej hokejovej hviezdy je samý žúr a samá známosť na jednu noc, ale za jeho očarujúcim úsmevom a odzbrojujúcim šarmom sa skrýva strach, že sa po skočení štúdia dostane do slepej uličky. Stretnutie s prváčkou Grace mu prinesie potrebné rozptýlenie, ale pre jediný omyl sa ich cesty rozídu. Logan je odhodlaný stráviť posledný rok na výške dokazovaním, že si zaslúži druhú šancu. Ale tentoraz musí na svojej stratégii riadne popracovať!

Grace nastupuje do druhého ročníka na Briarskej univerzite, je staršia, múdrejšia a rozhodnutá zabudnúť na arogantného hokejistu, s ktorým takmer prišla o panenstvo. Už nie je tá zakríknutá chuderka z minulého roka. Ak si Logan myslí, že sa mu bude podlizovať ako iné dievčatá, veľmi sa mýli. Chce ju späť? Nech sa posnaží. Tentoraz je vo vedení Grace a plánuje si to užiť.

Z anglického originálu The Mistake (Elle Kennedy Inc., USA 2015) preložila Klára Kruteková.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
361197
Názov
Omyl
Podnázov
Chce ju späť? Nech sa posnaží!
EAN/ISBN
9788055167855
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Elle Kennedyová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/08
Rozsah
304
Rozmer
200×125×22 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Neliss
16.08.2019 09:47:56

V prípade jednotky ma bavil začiatok - dynamika hlavnej dvojice, ich nachádzanie si cesty k sebe. Tu si hrdinovia užívajú pri prvom poriadnom stretnutí a povinný rozchod máme tiež už na začiatku. V konečnom dôsledku je podľa mňa prvých 40% dosť hlúpych, ale aspoň vybočili zo zaužívaného vzorca. Autorka navyše píše neskutočne čitateľne. V zvyšku našťastie nájdeme dostatok vtipných aj roztomilých scén a celkom zaujímavú drámu. Ako najväčší problém vnímam, že Grace s Loganom neboli príliš dobre vykreslené postavy a vôbec som im ich lásku neverila. Napriek tomu Omyl určite poteší mnohých fanúšikov oddychových romantík a/alebo Elle Kennedy.