The Shepherds Hut

Kniha: The Shepherds Hut - Tim Winton
Katalógové číslo: 360651 viac »
9,64

Novinka , vychádza (dátum nie je určený)
NEDOSTUPNÉ

Kniha: The Shepherds Hut

'A page-turning heartbreaker' Emma Donoghue, author of RoomFor years Jaxie Clackton has dreaded going home. His beloved mum is dead, and he wishes his dad was too, until one terrible moment leaves his life stripped to nothing. No one ever told Jaxie Clackton to be careful what he wishes for.And so Jaxie runs. There's just one person in the world who understands him, but to reach her he'll have to cross the vast saltlands of Western Australia. It is a place that harbours criminals and threatens to kill those who haven't reckoned with its hot, waterless vastness.This is a journey only a dreamer - or a fugitive - would attempt. Fierce and lyrical, The Shepherd's Hut by Tim Winton is a story of survival, solitude and unlikely friendship. Most of all it is about what it takes to keep hope alive in a parched and brutal world.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
360651
Názov
The Shepherds Hut
EAN/ISBN
9781509863846
Forma
Mäkká
Autor
Tim Winton
Druh tovaru
Kniha
Rozmer
197 x 130 mm
Stav
Novinka
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
The Shepherds Hut zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.