Atlas ľudského tela

Jordi Vigué

SVK Slovensky Klub čitateľov2019/05

Kniha: Atlas ľudského tela - Jordi Vigué
Katalógové číslo: 360397 viac »
Ušetríte až 5,12 € z bežnej ceny 19,99
A navyše získate 14 vernostných bodov
14,87
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Atlas ľudského tela

Ľudské telo je úžasný, dokonale prepracovaný mechanizmus, ktorý ako celok vykonáva značné množstvo funkcií. Pre každú z nich je potrebný celý jeden orgánový systém, ktorý tvoria jednotlivé orgány. Treba pochopiť, akým spôsobom jednotlivé systémy fungujú a aké sú medzi nimi vzájomné vzťahy. Spoločne tak vytvárajú z fyziologického hľadiska celistvého a vyváženého jedinca.

Hoci je ľudské telo veľmi dômyselné a komplikované, pre zachovanie zdravia je nevyhnutné spoznať jeho štruktúru a fungovanie.

Svojím charakterom je táto publikácia určená širokému spektru čitateľov. Vďaka kvalitným ilustráciám a podrobným, presným a uceleným textom môžu Atlas ľudského tela používať profesori a študenti stredných škôl, profesionálni odborníci z rôznych oblastí, ako napríklad tréneri, fyzioterapeuti, gymnasti, športovci, homeopati, zdravotnícky personál, maséri a mnohí ďalší. Kniha bude užitočná aj pre začínajúcich študentov medicíny a širokú laickú verejnosť, ktorá sa zaujíma o zdravie a starostlivosť o telo.

Atlas ľudského tela sa chce stať významným príspevkom do katalógu existujúcich publikácií a nepochybne bude užitočný nielen samotným objemom uvádzaných informácií, ale aj svojou praktickou využiteľnosťou v každodennej starostlivosti o telo a kvalitu života.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
360397
Názov
Atlas ľudského tela
EAN/ISBN
9788025511398
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Jordi Vigué
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/05
Rozsah
164
Rozmer
240×325 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Atlas ľudského tela zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.