Trenčín region travel guide / sprievodca

Obsahuje mapu / Includes pull-out map

GBR Anglicky THE SLOVAK SPECTATOR2019/04

Kniha: Trenčín region travel guide / sprievodca - Obsahuje mapu / Includes pull-out map
Katalógové číslo: 359918 viac »
Ušetríte až 1,26 € z bežnej ceny 8,00
A navyše získate 6 vernostných bodov
6,74
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Trenčín region travel guide / sprievodca

Obsahuje mapu / Includes pull-out map

Prvý komplexný 110-stranový turistický bedeker o Trenčianskom kraji (v slovenčine a angličtine) obsahuje profily pamiatok, praktické informácie, 3D animácie, mnoho článkov a viac ako 250 fotografií. Praktický vreckový formát je obohatený o rozkladaciu mapu. Trenčín region sprievodca prináša nielen profily samotných hradov, múzeí a iných atrakcií, ktoré často nepoznajú ani domáci, ale sú v ňom zachytené aj príbehy ľudí, ktorí sú za týmito miestami.

Bedeker vám ponúkne najlepšie výhľady na mesto a zavedie vás na miesta, kde môžete prežiť chvíle napätia alebo odhalí ako chutí Trenčiansky kraj. Dozviete sa, kde môžete vidieť svet z konského sedla, zažiť Vianoce v júli, spoznať kraj z vtáčej perspektívy alebo zísť do podzemia.

Na vzniku publikácie sa podieľal medzinárodný tím novinárov, ktorí cestovali po regióne a prinášajú informácie na základe vlastného zážitku. Titul vychádza v cestovateľskej edícii Veľkolepé Slovensko (Spectacular Slovakia).

O edícii Veľkolepé Slovensko (Spectacular Slovakia): Edícia Spectacular Slovakia (veľkolepé Slovensko), začala vychádzať pôvodne iba v anglickom jazyku ešte v roku 1996 ako špecializovaná magazínová príloha novín The Slovak Spectator. Na Slovensko bol pozvaný každý rok jeden zahraničný novinár, ktorý spoznával našu krajinu a priniesol o Slovensku veľký cestopis. K zmene došlo v roku 2011, keď začali do edície prispievať viacerí autori zo Slovenska aj zo zahraničia vrátane fotografov Yuriho Dojča či Chrisa Perkinsa. V roku 2013 došlo aj k úprave dizajnu do dnešnej knižnej podoby s praktickým vreckovým formátom. Edícia Spectacular Slovakia obsahuje dva tituly v slovenčine: Slovensko - knižný sprievodca, Sprievodca - Nitra; anglicko-slovenské publikácie Košice region / Košický región, Bratislava region / Bratislavský región, Trenčín region) a tituly v angličtine: Bratislava City Guide, Nitra City Guide a Slovakia - travel guide.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
359918
Názov
Trenčín region travel guide / sprievodca
Podnázov
Obsahuje mapu / Includes pull-out map
EAN/ISBN
9788089988013
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/04
Edícia
Spectacular Slovakia
Rozsah
112
Rozmer
135×225 mm
Hmotnosť
0,21
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Trenčín region travel guide / sprievodca zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.