Prašina

Vojtěch Matocha

SVK Slovensky ARTFORUM2019/04

Kniha: Prašina - 1. vydanie - Vojtěch Matocha
Katalógové číslo: 358717 viac »
Ušetríte až 2,80 € z bežnej ceny 13,90
A navyše získate 11 vernostných bodov
Séria kníh: Prašina - temný ostrov uprostred Prahy
Prašina - temný ostrov uprostred Prahy
Titul je zaradený v tejto sérii
11,10
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Prašina

Prašina je tajuplné miesto: temný ostrov uprostred žiariacej Prahy. Nikto nevie prečo, ale v Prašine nefunguje elektrina: nesvietia tu lampy, nejazdia električky a mobily márne hľadajú signál.

V tejto strašidelnej štvrti pátrajú dvaja chlapci a dievča po starobylom tajomstve, ktoré by mohlo zmeniť svet. Ich dobrodružstvo je o to nebezpečnejšie, že musia čeliť partii dospelých, ktorí majú rovnaký cieľ a nezastavia sa pred ničím.

Mimoriadne napínavý príbeh blízky štýlu Jaroslava Foglara dopĺňajú ilustrácie, ktoré čitateľa vezmú priamo do srdca Prašiny.

Vojtěch Matocha napísal knihu, ktorá nadväzuje na úspešnú tradíciu českej dobrodružnej literatúry pre mládež a príbeh zasadil do kulís súčasnej Prahy.

Čitatelia od 9 rokov tak zažijú susedné hlavne mesto úplne inak a ponoria sa do napínavého príbehu, ktorý im budú závidieť aj dospelí.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
358717
Názov
Prašina
EAN/ISBN
9788081502569
Forma
Pevná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Vojtěch Matocha
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/04
Rozsah
240
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Marek 4 z 5
30.01.2020 10:27:41

Knihu som si prečítal na základe rozhovoru s autorom v Slovenskom rozhlase v relácii o knihách. Aj keď je to skôr mládežnícka literatúra, veľmi rád som po nej siahol nakoľko som ako dieťa bol nasiaknutý Tromi pátračmi a nejakými foglarovkami. Celkom zaujímavý príbeh o jednom mieste, ktoré sa volá Prašina. Nie je to len miesto, ale aj taká ničota, ktorá spôsobuje, že takmer všetko čo je na elektrinu, tu nefunguje. Dej sa celkom slušne rozvíja a hneď dokáže upútať. Pre dospievajúceho čitateľa je to fajn titul a určite poteší množstvami dobrodružstiev. Náročnejší čitateľ má tendenciu všetko viac logicky dokazovať a bude to pre neho skôr návrat do detských čias. Atmosféru dopĺňajú skvelé čiernobiele ilustrácie Karla Osohu vykresľujúc noir prostredie Prašiny. Pri čítaní som sa nenudil a pravdepodobne si prečítam aj druhý diel Prašiny - Čierny merkurit.