Stone Mattress: Nine Wicked Tales

Kniha: Stone Mattress: Nine Wicked Tales - 1. vydanie - Margaret Atwoodová
Katalógové číslo: 355203 viac »
12,70

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Stone Mattress: Nine Wicked Tales

A recently widowed fantasy writer is guided through a stormy winter evening by the voice of her late husband. An elderly lady with Charles Bonnet syndrome comes to terms with the little people she keeps seeing, while a newly formed populist group gathers to burn down her retirement residence. A woman born with a genetic abnormality is mistaken for a vampire, and a crime committed long ago is revenged in the Arctic via a 1.9 billion-year-old stromatolite. In these nine tales, Margaret Atwood ventures into the shadowland earlier explored by fabulists and concoctors of dark yarns such as Robert Louis Stevenson, Daphne du Maurier and Arthur Conan Doyle - and also by herself, in her award-winning novel Alias Grace. In Stone Mattress, Margaret Atwood is at the top of her darkly humorous and seriously playful game.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
355203
Názov
Stone Mattress: Nine Wicked Tales
EAN/ISBN
9780349006536
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Margaret Atwoodová
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
311
Rozmer
198×126×22 mm
Hmotnosť
0,25
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
14%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Stone Mattress: Nine Wicked Tales zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.