Ženy zo zastávok na znamenie

Erika Jenak

SVK Slovensky Pectus2019/02

Kniha: Ženy zo zastávok na znamenie - Erika Jenak
Katalógové číslo: 355175 viac »
Kolekcia titulov: Zoznam publikácií podporených FPU

Zoznam publikácií podporených FPU

AKTUALIZOVANÉ 12. apríla 2024! Knihy vydané s podporou FPU (Fondu na podporu umenia). Tieto knihy z verejných zdrojov po… Zistiť viac...

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Ženy zo zastávok na znamenie

Autorka sa očividne dotýka pálčivých problémov, najmä súčasnej globalizácie a jej následkov. Čitateľa zasväcuje do prostredia nadnárodných firiem, do ich ubíjajúcej byrokracie. Nejednu drámu sprevádza fóbia, choroba alebo tajomstvo.

V zbierke poviedok rezonujú predovšetkým aupairky, opatrovateľky, lektorky. Študentky či cudzinky bez adries žijú v zamestnávateľovom byte, pretĺkajú sa životom, ktorý sa musí vtesnať do jedného kufra. V Európskej únii, neraz s bezvýznamným vzdelaním, skúšajú svoje šťastie, niektoré bez pracovného povolenia, za nízku mzdu, s cieľom zdokonaliť sa v cudzom jazyku. Aby si zarobili na živobytie, nosia deti do škôl, na krúžky, dostávajú sa do slepej uličky. Cestujú hromadnou dopravou. Na predmestiach, v zastrčených mestských kútoch, odkiaľ sa domáci presúvajú autami, čakajú na autobus a na zastávkach už tmavou pleťou upútavajú pozornosť policajných hliadok, ktoré ich z času na čas kontrolujú.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
355175
Názov
Ženy zo zastávok na znamenie
EAN/ISBN
9788089435333
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Erika Jenak
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/02
Rozsah
124
Rozmer
120×190 mm
Hmotnosť
0,19
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ženy zo zastávok na znamenie zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.