Nový měsíc

Twilight sága 2.diel, 2.vydanie

Stephenie Meyerová

CZE Česky Egmont2006/11

Kniha: Nový měsíc - Twilight sága 2.diel, 2.vydanie - Stephenie Meyerová
Katalógové číslo: 35368 viac »
Ušetríte až 2,13 € z bežnej ceny 19,20
A navyše získate 17 vernostných bodov
17,07
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Nový měsíc

Twilight sága 2.diel, 2.vydanie

Statisíce čtenářů na celém světě uchvátil bestseller Stephenie Meyerové Stmívání. V pokračování nazvaném Nový měsíc autorka dodává další neodolatelnou kombinaci milostného příběhu a napětí s fantastickou zápletkou. Tato vášnivá, strhující a hluboce dojemná upírská milostná sága míří k literární nesmrtelnosti.

Pro Bellu Swanovou je jedna věc důležitější než sám život: Edward Cullen. Ale zamilovat se do upíra je daleko nebezpečnější, než si Bella dovede vůbec představit. Zejména když se seznámí s rodinou, jejíž příslušníci se mohou změnit ve vlkodlaky, nesmiřitelné zabijáky upírů. Edward a Bella si uvědomují, že jejich vztah ohrožuje vše, co je jim drahé a že jejich potíže vlastně teprve začínají…

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
35368
Názov
Nový měsíc
Podnázov
Twilight sága 2.diel, 2.vydanie
EAN/ISBN
9788025208991
Autor
Stephenie Meyerová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2006/11
Edícia
Stephenie Meyerová
Rozsah
464
Rozmer
145×210×32
Hmotnosť
0,49
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.5 z 5.0
5
200.0%
(1)
4
200.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Little Black Lady 4 z 5
20.02.2013 20:22:31

Váu! Našiel sa priestor pre vlkolakov a aj napínavo napísaný záver s Bellou, Edwardom i Alice...je lepšia než jednotka, trošku depresívna...ale stále lepšia, kto čítal od začiatku ma zrejme pochopí...kúpte si ju ^^ :D


Monika 5 z 5
29.10.2013 12:03:41

Keďže prvý diel ma ohromne nadchol, samozrejme, že som si musela kúpiť aj ďalšie časti. Nevedela som sa dočkať, kedy sa začítam aj do dvojky. Jednoducho Twilight zobrazuje originalný a jedinečný príbeh, ktorý ohúril milióny divákov a samozrejme, že aj mňa. Začiatok bol ako vždy nádherný, no neskôr ma prekvapilo správanie Edwarda. Prečo odišiel?! prečo nechal Bellu na pospás všetkého? Belly mi bolo strašne ľúto. Prísť o niekoho, koho tak veľmi milujeme muselo byť strašné a ešte horšie bolo to, keď jej povedal "Bude to ako keby som neexistoval". Nemohla nič robiť, iba prežívať tie ťažké dní. Našťastie sa ukázal Jacob - to milosrdné a dobré chlapčisko, ten veľký dobrák. On jej pomohol sa z toho dostať. Neskôr však taktiež objavil tajomstvo, ktoré o sebe nevedel. Je vlkolak. Samozrejme, že to zkomplikovalo mnoho vecí, no Belle to nevadilo. úprimne, Bella a Jacob by boli nádherný pár, bol by to úplne iný život. Jedného dňa sa však skomplikovalo to, keď prišla Alice. od vtedy to už začalo. Kto by to bol povedal, že práve Bella zachráni Edwarda? a koho si vybere? ťažká otázka ? :D Samozrejme Edwarda. Hmm, neviem koho by som si vybrala ja na jej mieste. K obidvom by ma to lákalo, každý z nich je jedinečný, jedno však majú spoločné - obidvaja milujú Bellu. Táto časť bola dokonalá. Páčilo sa mi, ako bolo všetko dôkladne opísané, ako sa rozvili postavy a celkovo, to čo cítim pri tejto ságe som ešte necítila. Jednoducho dokonalosť! :)