Interpersonálna teória hudby

teoretické východiská, výskumné rezultáty a možnosti aplikácie

Peter Kusý

SVK Slovensky Veda2018/12

Kniha: Interpersonálna teória hudby - teoretické východiská, výskumné rezultáty a možnosti aplikácie - Peter Kusý
Katalógové číslo: 351639 viac »
A navyše získate 10 vernostných bodov
10,00
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Interpersonálna teória hudby

teoretické východiská, výskumné rezultáty a možnosti aplikácie

Sme presvedčení, že veľká dôležitosť tejto monografie spočíva v tom, že interpersonálna hypotéza ešte nebola spracovaná do komplexnej teórie. Súvisiaca práca v oblasti hudobnej psychológie a hudobnej terapie ešte nebola publikovaná. Samozrejme, nehľadáme absolútne vyčerpanie prezentovaných tematických okruhov a veríme, že toto je prvý úvodný vstup do interpersonálnej teórie hudby. Jeho ďalšie rozpracovanie, overovanie a doplnenie je žiaduce z nášho pohľadu, ktoré je priamo potrebné v následnej následnej práci autora. V tejto monografii používame termín interpersonálna hypotéza hudby ako podmnožinu, ktorá je súčasťou väčšej celkovej interpersonálnej teórie hudby. Cieľom tejto monografie je komplexné spracovanie pôvodných interpersonálnych hypotéz hudby do interpersonálnej teórie hudby. Snažili sme sa popísať základné pojmy (interpersonálne a intrapersonálne, medzipodniková hudba, hudobná biografia - hudobný vkus / preferencia, hudobná recepcia a vnímanie, typológia hudobných poslucháčov atď.) Z hľadiska interpersonálnych osobnostných teórií založených na viacerých autoroch (napríklad SULLIVAN, LEARY, KNOBLOCH, WIGGINS a ďalšie). Keď vnímame osobnosť hudobného percipientu v interpersonálnom kontexte, pokúšali sme sa dôsledne spracúvať teoretické pozadie a základy, z ktorých vychádza interpersonálna teória hudby.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
351639
Názov
Interpersonálna teória hudby
Podnázov
teoretické východiská, výskumné rezultáty a možnos
EAN/ISBN
9788056801253
Forma
Brožovaná
Autor
Peter Kusý
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/12
Rozsah
80
Rozmer
148x210
Hmotnosť
0,12
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Interpersonálna teória hudby zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.