Druhá žena

Kniha: Druhá žena - 1. vydanie - Daniel Silva
Ďalšie pokračovanie jedinečnej série plné nečakaných zvratov, konšpirácií, lásky a zrady.
Katalógové číslo: 351589 viac »
Séria kníh: Agent Gabriel Allon
Agent Gabriel Allon
Titul je zaradený v tejto sérii
6,98

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Druhá žena

Majster špionážneho žánru Daniel Silva očividne nestráca dych – je tu ďalšie, už osemnáste pokračovanie jeho jedinečnej série!

Fanúšikovia legendárneho Gabriela Allona sa môžu aj tentoraz tešiť na fascinujúci príbeh plný nečakaných zvratov, konšpirácií, lásky a zrady.

Niektoré tajomstvá sú príliš nebezpečné, aby uzreli svetlo sveta. Bola jeho najprísnejšie stráženým tajomstvom...

Záhadná Francúzka v odľahlom mestečku v andalúzskych vrchoch začína písať nebezpečné pamäti - príbeh muža, ktorého kedysi milovala v Bejrúte, a dieťaťa. Táto žena pozná najväčšie tajomstvo Kremľa. Pred mnohými rokmi sa KGB podarilo prepašovať na Západ svojho človeka a ten teraz stojí na prahu absolútnej moci. Veľké sprisahanie môže odhaliť iba jeden muž: Gabriel Allon, špičkový agent a reštaurátor, súčasný šéf izraelskej spravodajskej služby.

Gabriel už predtým bojoval s temnými silami nového Ruska a zaplatil za to privysokú cenu. Teraz sa s Rusmi stretáva znova a v hre nie je nič menšie ako osud povojnového svetového poriadku...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
351589
Názov
Druhá žena
EAN/ISBN
9788022021043
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Daniel Silva
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/01
Rozsah
336
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
56%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Marek 5 z 5
27.01.2020 13:32:49

Osemnáste pokračovanie príbehu s Gabrielom Allonom, prináša opäť niečo nové. Nie je náhodou, že Silva používa paralely so skutočnými reáliami, ktoré bravúrne zakomponuje do svojej fikcie. Čitateľ vníma dej, ktorý je vymyslený, avšak pri spätnom vybavovaní si článkov zo svetových správ nadobúda dojem použitia skutočných faktov v knižnom spracovaní. Tento pocit som mal pri čítaní aj ja. Videl som to, počul som to niekde v správach? Asi áno. Určite aj v iných tituloch bolo spomenuté, ako sa špióni dostali z Východu na Západ, spáchali zločin a beztrestne sa vrátili naspäť. Blízkosť a vplyv „veľkého brata“ je stále silný, čo je vyzdvihnuté aj v tejto knihe. Mocenský boj v novom miléniu neutícha a figúrky na svetovej šachovnici sú stále v pohybe. Otázka je, či je ešte stále takýto „ideologický boj“ naďalej nutný. Udalosti predchádzajúcich rokov naznačujú aj v tejto knihe potrebu prehodnotenia vzťahov medzi svetovými mocnosťami. Na to si však musí urobiť názor sám čitateľ.