Velký obrazový atlas zen

Jiří X. Doležal

CZE Česky Jonathan Livingston2018/11

Kniha: Velký obrazový atlas zen - Jiří X. Doležal
Katalógové číslo: 350716 viac »
1,00

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Velký obrazový atlas zen

Jiří X. Doležal již léta píše seriál o lidech, kteří zneužívají slabost, bezradnost či hloupost jiných lidí. Poprvé odjel do Tibetu roku 1993, aby poznal podstatu buddhismu, jelikož v Čechách odpověď nedostal. Nebo vlastně netušil, že ji dostal už jako dítě od jistého Vladimíra Holuba, muže mnoha profesí, renesanční osobnosti, přítele Bretonna a dalších pařížských i pražských surrealistů, horníka na uranu, hlídače, knihovníka, originálního výtvarníka, básníka… Buddhy??? Do Tibetu jel ještě dvakrát, aby se probudil a až po čtvrt století přišel impuls napsat o tom knihu. Napsal knihu, ve které na jednu stranu zcela vážně objasňuje, co je to vlastně žít zen, ale také knihu o vykladačích… Protože jak se něco napíše a dva tisíce let na tom poté stovky a stovky kreativních zlodějů bouchaj kačky, vzniká přesně stejný počet nesmyslných výkladů původní myšlenky, kolik lidí na ní potřebovalo vydělat.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
350716
Názov
Velký obrazový atlas zen
EAN/ISBN
9788075511188
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Jiří X. Doležal
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/11
Rozsah
156
Rozmer
220×220×18 mm
Hmotnosť
0,57
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Velký obrazový atlas zen zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.